Marcao'ya dudak uçuklatan teklif! Napoli...

29.08.2021 - 15:35 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 15:50

Son dakika transfer haberleri... Serie A ekiplerinden Napoli, Galatasaray'da satış listesine konulan Marcao için kulübün kapısını çaldı. İşte detaylar...

Marcao'ya dudak uçuklatan teklif! Napoli...

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'de sezonun açılış haftasının kapanış maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao'ya teklif var. Bir süredir, Avrupa ekiplerinin kıskacındaki oyuncuya Napoli talip oldu. İtalyan ekibi, Galatasaray yönetimine satın alma opsiyonlu bir kiralama teklifinde bulundu. Ancak, yönetim; tek madde nedeniyle bu teklifi bekletiyor. İşte, Marcao'ya Napoli'den gelen transfer teklifi...

Satış listesine konuldu

Galatasaray kariyerinde 3 kez kırmızı kart gören Marcao Teixeira, Giresunspor maçındaki disiplin karşıtı hareketinden ötürü satış listesine konuldu. Ayrıca, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu; Marcao'ya 8 maçlık ceza verdi. Kulüp de oyuncunun maaşının yüzde 10'una tekabül eden meblağı (90 bin Euro) ceza olarak yansıttı. 

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın Marcao'ya verdiği ceza!
Habere Git

Napoli'den teklif var

Uzun süredir Rusya Premier Ligi ekiplerinden Krasnodar'la anılan oyuncuya son olarak İtalya Serie A'dan Napoli talip oldu. Napoli tarafı, Galatasaray'a 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ile 12.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu içeren bir teklif sundu. Sarı kırmızılılar ise, bu teklifteki satın alma opsiyonunun başına "zorunlu" ifadesini getirtmek istedi. Sabah'taki haberde, Marcao'nun Napoli'ye transferinde bir tek bu maddenin gündemde iddia edildi. 

Kerem'den özür diledi!

Marcao, Kerem Aktürkoğlu ile yaşadığı skandal olaydan sonra kameraların karşısına geçip takım arkadaşından özür diledi. Brezilyalı savunmacı: "Futbolun mahremiyeti içinde pek çok şey yaşanır ve çoğunu içimizde çözeriz. Maalesef dün böyle olmadı. Haklı olduğumu düşündüğüm bir durumda o anki öfkeme yenik düştüm. İyi bir örnek oluşturamadım. Ailesi için yaşayan bir evlat olarak öncelikle Kerem’in anne ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum. Kardeşim Kerem’den de özür diliyorum davranışımdan ötürü" ifadelerini kullandı. 

Kerem'den manalı bakış

Marcao'nun bu özrüne Kerem Aktürkoğlu henüz cevap vermedi. Galatasaray'ın Randers'la oynadığı UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında oldukça estetik bir gol kaydeden Kerem, golden sonra gökyüzüne uzun süre baktı.  

Senin için hazırladığımız haberler