Marcel Licka: "Acı çekeceğimizi biliyorduk"
Editör: Burak Alaca
Son Güncelleme /
Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ün deplasmanda Galatasaray'a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktör Marcel Licka açıklamalarda bulundu.

Son 5 Haber

Galatasaray'da sürpriz forvet hamlesi! Icardi'nin alternatifi bulundu

Beşiktaş'tan İtalya çıkarması! Vincenzo Italiano'nun gözdesi gündemde

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek son noktayı koydu! Victor Osimhen satılacak mı?

Galatasaray’dan Oliver Kahn hamlesi!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'dan Marco Asensio kararı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fatih Karagümrük'ün deplasmanda Galatasaray'a 3-0 mağlup olduğu maçın ardından teknik direktör Marcel Licka açıklamalarda bulundu.
"Acı çekeceğimizi biliyorduk"
Maç sonunda Karagümrük Teknik Direktörü Marcel Licka, "Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. İyi bir şekilde savaştılar, cesurdular. Acı çekeceğimizi biliyorduk. İlk 10-12 dakika iyi başladık ama Süper Lig'in ritmini öğrenmemiz gerekiyor." dedi.
"Bu maçlarda 2-3 yemeniz çok normal"
10 kişi kaldıktan sonraki bölümü değerlendiren Licka, "Tresor, ilk golde hata yaptı. Süper Lig'de daha hızlı olmamız gerekiyor. Galatasaray gibi bir takıma karşı daha hızlı olmalı ve daha hızlı düşünmelisiniz. Daha sonra 10 kişi kaldık. Oyuncularımdan kısa oynamalarını istedim ama uzun vurdular ve daha çok top kaybettik. Soyunma odasında kızgındım ve durumu anlattım. İkinci yarıda 1-1 olabilirdi ama atamadık. Böyle maçlarda 10 kişiyken 2 ve 3'ü de yemeniz çok normal." dedi.