Marcel Tisserand'a Almanya'dan 3 talip!

08.06.2021 - 14:43 | Son Güncellenme: 08.06.2021 - 14:45

Fenerbahçe forması giyen Marcel Tisserand'a Almanya'dan 3 kulübün transfer için ilgi gösterdiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin planı ne? İşte detaylar...

Marcel Tisserand'a Almanya'dan 3 talip!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezonu 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe’de forma giyen Marcel Tisserand ile ilgili transfer iddiası gündeme geldi. Tisserand, Fenerbahçe’den ayrılacak mı? Detaylar haberde… 

Tisserand’a Almanya’dan transfer ilgisi

Fanatik’te yer alan habere göre; Demokratik Kongolu stopere Almanya’dan talip olan kulüpler var. 

Hangi kulüpler Tisserand’ı istiyor?

Fenerbahçe’de beklentilerin altında kalan Tisserand’a Frankfurt, Union Berlin ve Stuttgart ilgi gösteriyor. 

Yeni gelecek teknik adam karar verecek

Marcel Tisserand’ın geleceği yeni gelecek teknik direktörün kararı sonrasında netlik kazanacak. Sarı-lacivertliler, iyi bir teklif gelmesi halinde Tisserand’ın ayrılmasına sıcak bakıyor. 

Geçen sezonki performansı 

Marcel Tisserand geride bıraktığımız sezonda Fenerbahçe’de 25 maçta oynadı ve 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. 22 maçta 11’de forma giyen Tisserand 1936 dakika sahada kaldı.

Tisserand’ın oynadığı takımlar

Kariyerinde Monaco, Lens, Toulouse ve Ingolstadt takımlarında forma giyen Tisserand, 2017 yılında Wolfsburg'a transfer olmuştu. Oradan Fenerbahçe’ye gelen Tisserand Fenerbahçe ile 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe, Tisserand’ın maliyetiyle ilgili resmi açıklama yapmazken Alman basını futbolcu için yaklaşık 4 milyon Euro’ya yakın bir para ödendiğini iddia etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler