Fenerbahçe'de Ali Koç'un, Marcelo Bielsa ile görüştüğü iddia edildi

16.02.2022 - 11:02 | Son Güncellenme: 16.02.2022 - 13:17

Fenerbahçe'de öncelikli teknik direktör adayı Joachim Löw ile görüşmelerini sürdüren başkan Ali Koç, sürpriz bir şekilde bir başka dünyaca ünlü teknik adamı gündemine aldı.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un, Marcelo Bielsa ile görüştüğü iddia edildi

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, sezon sonunda takımın başına geçecek olan teknik direktörü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertlilerde Joachim Löw aday listesinde ilk sırada da yer alsa da son dakika şoku yaşamak istemeyen Başkan Ali Koç'un sürpriz bir şekilde dünyaca ünlü bir hocayla görüşme yaptığı ileri sürüldü.

Ali Koç 3 aday demişti

Kulübün son divan kurulu toplantısında "3 aday var, ikisiyle maaş pazarlığı seviyesine geçtik" açıklamasını yapan Ali Koç'un bahsettiği isimlerden isinin Joachim Löw ve Jorge Jesus olduğu kulislerde konuşuluyor. Ali Koç'un gündemine aldığı son isim ise Arjantinli ünlü teknik adam Marcelo Bielsa oldu.

Fenerbahçe, Marcelo Bielsa'nın şartlarını sordu

Sarı-lacivertlilerin, İngiltere'de Leeds United'ı çalıştıran ve bu sezon istediği performansı yakalayamayan 66 yaşındaki Bielsa'nın şartlarını sorduğu öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Slavia Prag'a Fenerbahçe maçı öncesi kötü haber! İki isim yok
Habere Git

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Arjantinli hocanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bielsa'nın eğer Leeds'ten ayrılırsa Fenerbahçe'ye sıcak baktığı ifade ediliyor. Tüm bu gelişmeler, kulislerde "Ali Koç, Löw'ü bitireceğinden emin. Ancak geçen sezon yaşanan durum nedeniyle tedbir alıyor" şeklinde yorumlandı.

Hem milli takım hem kulüp takımlarında görev yaptı

Teknik direktörlük kariyerine ülkesinin takımlarından Newell's Old Boys'un ikinci takımında başlayan Bielsa, Ajantin ve Şilli Milli Takımları'nın yanı sıra Athletic Bilbao, Marsilya, Lazio ve Lille gibi kulüp takımlarını da çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler