Marcelo Guedes Süper Lig'e dönüyor! Teklif yapıldı...

12.01.2022 - 12:31 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 13:26

Lyon forması giyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo Guedes için Fransa'dan flaş bir iddia geldi. Süper Lig ekibi Brezilyalı stoper için teklif yaptı.

Marcelo Guedes Süper Lig'e dönüyor! Teklif yapıldı...

Francesco Farioli ile yolların ayrılmasının ardından Volkan Demirel'in takımın başına getiren ve ilk yarıyı 27 puanla 13. sırada tamamlayan Fatih Karagümrük'te gözler devre arası transferine çevrilmişti.

Bertolacci Kayserispor'a gitti

31 yaşındaki İtalyan yıldızı Andrea Bertolacci'yi sürpriz bir şekilde Kayserispor'a kaptıran İstanbul ekibi kadrosuna takviye yapmak için harekete geçti.

Karagümrük, Marcelo Guedes için teklif yaptı

RMC Sport'un haberine göre Fatih Karagümrük, Fransız ekibi Lyon'un 34 yaşındaki Brezilyalı stoperi Marcelo Guedes için transfer teklifinde bulundu.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük ilk transferini yaptı! Kiralık olarak...
Habere Git

Lyon transfere sıcak bakıyor

Haberde Lyon'un Brezilyalı futbolcunun takımdan ayrılmasına sıcak baktığı belirtilirken, son kararı oyuncunun vereceği ifade edildi.

Beşiktaş'ta iki şampiyonluk yaşadı

Süper Lig'de Beşiktaş'la iki şampiyonluk yaşayan tecrübeli savunmacı 2017-2018 sezonundan bu yana Lyon'da forma giyiyor. Sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitecek olan Marcelo yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle pilot takımına gönderilmişti.

Sadece 2 maçta forma giydi

34 yaşındaki stoper bu sezon Lyon formasıyla sadece 2 maçta forma giyerken, geride kalan dönemde 167 maçta sahaya çıktı. Marcelo bu maçlarda 8 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler