Marcelo Guedes, Avustralya ekibi Sydney Wanderers'a transfer oldu

31.07.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 31.07.2022 - 17:26

Beşiktaş'ın eski oyuncusu, son olarak Bordeaux'ta forma giyen 35 yaşındaki Marcelo Guedes, Avustralya Ligi takımlarından Western Sydney Wanderers'a transfer oldu.

Marcelo Guedes, Avustralya ekibi Sydney Wanderers'a transfer oldu

Avustralya ekibi Western Sydney Wanderers, Beşiktaş'ın eski stoperi Marcelo Guedes'i 1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

"Müthiş bir deneyime sahip"

Sydney Wanderers Teknik Direktörü Rudan yeni transferleriyle ilgili olarak, "Marcelo dünyanın en büyük liglerinde elde edilmiş müthiş bir deneyime sahip. Onun inşa ettiğimiz projenin bir parçası olmak istemesinden memnunuz. Marcelo ve ailesine Batı Sidney'e hoş geldin diyorum" dedi.

"Kulüpte mümkün olan en yüksek hedeflere ulaşmak istiyorum"

Tecrübeli stoper ise Wanderers'da başarı için savaşmaya hazır olduğunu belirterek, "Beni Avustralya'ya getiren öncelikle Wanderers'ın sezonluk projesi, iyi bir takım kurmak ve büyük şeyler için savaşmak isteği oldu. Avustralya'da oynayan oyunculardan, insanlardan ligle ilgi çok iyi şeyler duydum ve her ligin kendine has zorlukları, belirli nitelikleri olduğu için kolay olmayacağından eminim. Kulüpte mümkün olan en yüksek hedeflere ulaşmak istiyorum. Bireysel hedeflerim takım için her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak, takım arkadaşlarımla birlikte öğrenmek ve büyük şeyler için mücadele etmek. Grup olarak büyük bir aile olacağımıza ve bu başarıyı elde etmek için hepimizin aynı yöne gideceğine eminim." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta iki şampiyonluk yaşadı

Kariyerinde Santos, Wisla Krakow, PSV, Hannover formaları da giyen Brezilyalı futbolcu Süper Lig'de Beşiktaş'la iki şampiyonluk yaşadı. 

Senin için hazırladığımız haberler