Marcelo: "Lyon'daki performansım yardımcı olacak"

19.08.2017 - 18:38 | Son Güncellenme: 19.08.2017 - 18:38

Marcelo: "Lyon'daki performansım yardımcı olacak"

AJANSSPOR DIŞ HABER - Beşiktaş’tan Lyon’a transfer olan ve kariyerine Ligue 1’de devam eden Marcelo Guedes, Fransız basınına bir röportaj verdi ve dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Hannover 96 forması giydikten sonra Beşiktaş’ta görev alan ve siyah-beyazlılardaki başarılı performansı sonrası Fransa’nın yolunu tutan Marcelo, ”Ben her zaman geleceğimi düşündüm. Kendimi sürekli geliştirme taraftarı oldum. Evimden çok uzakta olduğum günlerde bile bunu yaptım. Mesela; Polonya’da Wisla’da oynarken restoranta gittiğimde sıkıntı çekiyordum. İlk ay sipariş vermeyi bilmediğim için hep aynı yemekleri yemek zorunda kalmıştım” diye konuştu.

Teknik direktör Bruno Genesio’nun Lyon savunmasındaki kilit isim olarak değerlendirdiği Marcelo, Brezilya Milli Takımı hedefi hakkında da değerlendirmelerdebulundu. Tecrübeli stoper, ”Seçilemezsem bunu anlayışla karşılarım. Ama Lyon’daki performansımın bana yardımcı olacağını düşünüyorum. Ayrıca yaşım benim pozisyonumda oynayan biri için normal bir yaş.” ifadelerini kullandı. Hatırlanacağı gibi Genesio, geçen sezon Marcelo gibi bir futbolcunun olmayışının eksikliğin yaşadıklarını anlatmıştı.

Öte yandan Marcelo, futbolu bıraktıktan sonraki planlamaları hakkında da konuştu. Sambacı, “Bir kulübe başkanlık yapma gibi hayalim var. Futbol yönetimi zor ama öğreneceğim. Böylece bazı şeyleri değiştirebilirim” dedi.

Lyon’un büyüdüğüne ve genç futbolculara sahip olduğunu söyleyen Marcelo, ”Lyon yavaş yavaş büyüyor. Bu tempoda devam edersek iyi noktaya gidebiliriz. Ben Fransa’da en iyi şekilde işimi yapacağım. Lyon gibi kulüpler dünyada az var.” yorumunda bulundu.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler