Marcelo: "Onlar olmasa olmazdım"

20.05.2017 - 21:18 | Son Güncellenme: 20.05.2017 - 21:18

AJANSSPOR- Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo, 4-1 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kendisi için açılan "30" pankartı için: "Eşim sürpriz yapmış. 30 yaşına girdim forma numaram da 30. Güzel bir tesadüf oldu, şans getirdi.

Defansı iyi yapıyorlardı. Ön tarafta kaliteli ayakları vardı. Biz şampiyonluk için oynuyoruz. Kendi tempomuzu ortaya koyduk. Bundan sonra da böyle devam etmek istiyoruz.

Ailemin desteği benim için çok önemli. Hiçbir maçı kaçırmadılar, ne burada ne Avrupa'da. Herhalde onlar olmasa ben de olmazdım.

Marcelo, 4-1'lik Kasımpaşa galibiyetinin ardından da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Öne çıkan değerlendirmeler şu şekilde:

"Benim için önemli bir gün. 30 yaşımı tamamladım ve artık 40'a yol almaya başladım. 4 gol atarak ve başarılı maç çıkartmak bizim için güzeldi. Böyle devam etmek istiyoruz. İki maçımız var. Bunlardan biri deplasmanda. Kazanırsak hedefimizi ulaşıyoruz. Sürpriz ihtimallerini düşünmüyoruz. Tosic ile bu sezon iyi maçlar çıkarttık. Transfer yönetimin işi. Onların bileceği iştir. Bizim işimiz futbol oynamak. Brezilya hocası da takip ediyordur, ben durmadan çalışıyorum ama bana ulaşan bir şey yok."

Senin için hazırladığımız haberler