VİDEO- Marcelo Rakibinin Ayağını Kırdı! Gözyaşlarıyla Sahayı Terk Etti

Ali Bozkurt
02.08.2023 - 14:59 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 15:08

35 yaşındaki yıldız sol bek oyuncusu Marcelo, dün oynanan Libertadores Kupası maçında Argentinos Juniors oyuncusu Luciano Sanchez’in ayağını kırdı. İşte o görüntüler...

VİDEO- Marcelo Rakibinin Ayağını Kırdı! Gözyaşlarıyla Sahayı Terk Etti

AJANSSPOR HABER

Libertadores'te oynanan maçta Marcelo, rakibini ağır şekilde sakatladı. İnsalık dışı faul sonrası Marcelo oyundan atıldı. Büyük tepki gören Brezilyalı yıldız ağlayarak oyundan çıkarken sonrasında özür diledi. Detaylar...

İkili mücadele de oldu

Libertadores Kupası son 16 turunda karşılaşan Argentinos Juniors ve Fluminense, maçın 58. dakikasında içler acısı bir pozisyona ev sahipliği yaptı. Eski Real Madrid yıldızı Marcelo ile Luciano Sanchez ikili mücadeleye girdi.

Ayağı kırıldı

Brezilyalı futbolcu rakibi çalımlarken rakibin müdahale ayağına şiddetli şekilde bastı. Pozisyondan sonra direkt kırmızı kart gören Marcelo, kenara gelirken gözyaşlarına hakim olamadı.

İlgini Çekebilir
Yıldız oyuncu Fenerbahçe'den ayrılıyor! Anlaşma sağlandı...
Habere Git

Marcelo özür diledi

Maçtan sonra Instagram hesabından paylaştığı postla özür dileyen Marcelo şunları söyledi; “Bugün sahada çok zor anlar yaşadım. Yanlışlıkla bir meslektaşımı yaraladım. Mümkün olan en iyi şekilde iyileşmeni diliyorum.” 

Gönderi kısa zamanda 1.5 milyon beğeni aldı.

16 sezon sonra geri döndü

Real Madrid’de efsaneleştiği sezonlardan sonra ayrılma kararı veren Brezilyalı sol bek, önce Yunan ekibi Olympiakos ile anlaşmıştı. İstenileni karşılıklı olarak alamayan kulüp ve futbolcu, yollarını bu sezon sonunda ayırdı. Marcelo bu ayrılıktan sonra, 19 yaşında ayrıldığı kulübü Fluminense’ye 35 yaşında dönmüş oldu.

Süper Lig'in gündemine geldi

Madrid ekibinden ayrıldıktan sonra geçen sezon nereye gideceği çokça konuşulan Marcelo, tercihini Yunan takımı Olympiakos’dan yana kullandı. Sol bekteki eksiğini gidermek isteyen ve henüz Oosterwolde ile anlaşmayan Fenerbahçe için Marcelo ismi basında fazlasıyla geçiyordu. Jorge Jesus’un da istediği Marcelo, maaş ve beklenti yönünden tercihini Fenerbahçe’den taraf kullanmamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler