Marcelo Saracchi transfer sürecini anlattı

11.01.2020 - 20:43 | Son Güncellenme: 11.01.2020 - 20:43

Galatasaray'ın yeni transferi Marcelo Saracchi, Adana Demirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Uruguaylı sol bek, transfer süreci hakkında konuştu.

Takımda bir aile ortamının olduğunu belirten Saracchi, "Çok mutluyum. Gelmeyi gerçekten çok istiyordum. Şimden yeni takımıma, yeni arkadaşlarıma alışıyorum. Takım içinde çok güzel bir arkadaşlık ortamı var. Herkes bana bunu hissettiriyor. İyi bir aile ortamı var." diye konuştu.

Galatasaray'a gelmeden önce eski takım arkadaşı Bruma ile konuştuğunu da vurgulayan 21 yaşındaki futbolcu, "Bruma çok sevdiğim bir arkadaşım, Galatasaray'a gelmeden önce konuştuk, bana çok güzel bilgiler verdi. Türk insanının Güney Amerikalılar gibi çok sıcakkanlı olduğunu söyledi. Muslera ile de konuştum ve Galatasaray'a gelmiş oldum. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını seyrediyordum. Lig hakkında pek bir bilgim yoktu." ifadelerini kullandı.

Altay ile oynanan hazırlık maçının ilk 45 dakikasında oynayan Saracchi, Adana Demirspor maçında da son 45 dakikada şans buldu.

Senin için hazırladığımız haberler