Marcelo Real Madrid'e veda etti, Türkiye'ye transfer sorusunu yanıtladı

Feride Kara
13.06.2022 - 16:25 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 19:06

Real Madrid'in Brezilyalı savunma oyuncusu Marcelo 16 sezondur formasını giydiği mor beyazlı ekibe veda ederken Türkiye'ye transferi hakkında konuştu.

Marcelo Real Madrid'e veda etti, Türkiye'ye transfer sorusunu yanıtladı

Dünya futbolunun en iyi sol beklerinden biri sayılan Marcelo 16 sezondur formasını giydiği Real Madrid'e veda etti.

"Türkiye'de mi oynayacaksın?"

Ayrılık konuşmasında gözyaşlarına engel olamayan Marcelo "Olağanüstü bir macera oldu. Başım dik olarak buradan çıkıyorum. Real Madridliyim ve her zaman burası benim evim. Gelecekte Real Madrid'e karşı oynamak zorunda olursam benim için sorun yok. Ben çok profesyonel bir oyuncuyum." diyerek futbol hayatını başka takımlarda sürdürmek istediğini ifade etti.   

"Türkiye'de mi oynayacaksın?" sorusuna cevap veren Marcelo "Bilmiyorum. Geleceğim ile ilgili bir karar verdiğimde belki Instagram'da açıklarım." ifadelerini kullandı. 

546 maçta 38 gol ve 103 asist

Real Madrid tarihinde en fazla maç oynayan ikinci yabancı futbolcu Marcelo olurken ilk sırada 605 maça çıkan Fransız futbolcu Karim Benzema bulunuyor. Marcelo formasını giydiği Real Madrid ile 6 lig, 5 Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 3 Avrupa Süper Kupası, 5 İspanya Süper Kupası, 2 Kral Kupası olmak üzere 25 kupa kaldırdı. Marcelo Real Madrid tarihinde en fazla kupa kazanan futbolcu olurken sahaya çıktığı 546 maçta 38 gol ve 103 asist yaptı.

 

Senin için hazırladığımız haberler