Eski Real Madrid'li Marcelo Futbola Başladığı Fluminense İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Burak Alaca
24.02.2023 - 19:01 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 19:20

Son olarak Yunan devi Olympiakos'un formasını giyen Brezilyalı sol bek Marcelo kariyerine başladığı Brezilya Serie A ekibi Fluminense ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Eski Real Madrid'li Marcelo Futbola Başladığı Fluminense İle 1,5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Yunanistan Ligi'nde Olympiakos forması giyen Brezilyalı sol bek Marcelo'nun yeni adresi belli oldu. 34 yaşındaki yıldız futbol kariyerine başladığı Brezilya Serie A ekibi Fluminense ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye'ye gelmeyi tercih etmedi

Geçtiğimiz sezonun sonunda Real Madrid'ten ayrılan Marcelo'nun adı yaz aylarında ülkemizin takımları ile de anılmış, oyuncu ise transfer döneminin son günlerinde Olympiakos ile sözleşme imzalamıştı.

Yunanistan serüveni kısa sürdü

Yunanistan Ligi'nde Olympiakos forması ile beklentilerin altında kalan deneyimli savunmacı, kırmızı beyazlı forma ile tüm kulvarlarda toplam 10 maça çıkabildi. Brezilyalı bu maçlarda 3 defa fileleri havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig devi Marcelo ile görüşüyor iddiası!
Habere Git

Yıllar sonra eve döndü

Futbola Fluminense alt yapısında başlayan Marcelo 2007 yılında 6.5 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olmuştu. Burada sayısız başarı ile geçen 15 yılın ardından Brezilyalı, kısa bir Yunanistan macerasının ardından evine dönmüş oldu.

Real Madrid ile her şeyi kazandı

Real Madrid'e transfer olduktan sonra vatandaşı efsane sol bek Roberto Carlos'un yerini alan ve yıllarca bu görevi başarıyla sürdüren Marcelo, Los Galacticos ile; 5 UEFA Şampiyonlar Ligi, 6 La Liga, 3 UEFA Süper Kupası ve sayısız başarı kazandı.

58 maçlık samba

Başarılı sol bek "Sambacılar" lakaplı Brezilya milli takım formasını tam 58 maçta terletti. Sarı formayı 2010, 2014 ve 2018 Dünya Kupa'larında da terleten Marcelo toplamda 6 gol, 12 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Marcelo'nun ardından James Rodriguez de imzayı attı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler