İspanyol basınından Fenerbahçe için Marcelo iddiası

03.05.2022 - 12:40 | Son Güncellenme: 03.05.2022 - 14:57

İspanyol basını transferde adı Fenerbahçe ile anılan Real Madrid ve Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Marcelo'nun yeni adresinin Türkiye olabileceğini yazdı.

İspanyol basınından Fenerbahçe için  Marcelo iddiası

Fenerbahçe'de 1 numaralı gündem teknik direktör konusu olurken, sarı lacivertliler diğer yandan da fırsat transferi için kollarını sıvamış durumda. Gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kanarya için, Marcelo ismi bir daha gündeme geldi.

Real Madrid ile sözleşme yenilemedi

Real Madrid tarihinin en çok kupa kaldıran oyuncularından biri olan Marcelo'nun, kontratını yenilememesinin ardından hangi takıma transfer olacağı merak konusuydu.

Yeni durağı Fenerbahçe olabilir

İspanyol basınında yer alan bilgilere göre 33 yaşındaki futbolcunun yeni durağı Fenerbahçe olabilir. Ülkesi Brezilya'dan 2 teklif aldığı belirtilen (Palmeiras, Fluminense) Marcelo için Fenerbahçe ihtimalinin de olduğu yazıldı.

Ailesiyle birlikte karar verecek

Fotomaç'ın İspanya basınından derlediği haberin detaylarında Marcelo'nun, kariyerinde yeni bir tecrübe kazanmak için Fenerbahçe tercihini göz önünde bulundurduğu ifade edildi. Bununla beraber Brezilyalı starın, ailesiyle beraber transfere dair düşünme aşamasında olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye sürpriz isim, Ali Koç görüştü! Jesus, Löw, Kartal derken...
Habere Git

Oğlu için emeklilik ihtimali 

Öte yandan Brezilyalı süpertar, bir yandan da emekli olduğunu açıklayabilir. Oğlunun kariyerine zarar vermemek ve ailesından uzak kalmamak adına, Madrid'de yaşamını sürdürüp futbola veda etmesi de ihtimaller arasında.

Marcelo'nun performansı

Marcelo, Real Madrid kariyeri boyunca 545 müsabakada forma giymiş ve 38 gol 103 asiste imza atmıştı. Brezilya milli takımı formasını da 58 kez giyen tecrübeli oyuncu 6 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler