Marcelon'nun planları suya düştü! Sergen Yalçın...

06.08.2020 - 09:57 | Son Güncellenme: 06.08.2020 - 09:57

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Marcelo siyah beyazlı takıma transfer olmak isterken, Lyon'un da Vida'yı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Marcelon'nun planları suya düştü! Sergen Yalçın...

Lyon forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Marcelo'nun Beşiktaş'a dönme planları teknik direktör Sergen Yalçın'a takıldı.

Spor Arena'nın haberine göre; Lyon ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Marcelo, yeniden Beşiktaş forması giymek için siyah beyazlı takıma haber yolladı. Fransız ekibi de Vida'yı kadrosuna katmak isterken Sambacı'yı takasta kullanıp üstüne bir miktar da para içeren bir teklifle Kartal’ın kapısını çaldı.

Takımdan ayrılmak isteyen Marcelo'ya izin veren Lyon, Hırvat savunmacı Vida'yı transfer etmek için Beşiktaş'a Marcelo + 3 milyon Euro'luk bir teklik sundu.

Ancak teknik direktör Sergen Yalçın sisteminde değişiklik yapacağını ve Vida’nın Marcelo ile takasına ve gönderilmesine sıcak bakmadığını söyledi.

Marcelo'nun Lyon'a transfer ücreti

2016 yılında Beşiktaş'a Hannover'den 2 milyon Euro'ya transfer olan Marcelo, 1 sezon siyah beyazlı takım forması giydikten sonra 7 milyon Euro bonservisle Lyon’a satılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler