Marcelo'nun yeni adresi belli oldu! Serie A'ya gidiyor

22.07.2022 - 08:57 | Son Güncellenme: 22.07.2022 - 10:08

Transferde adı Fenerbahçe ile de anılan Brezilyalı sol bek Marcelo'nun 15 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından yeni adresi belli oldu. İşte detaylar...

Marcelo'nun yeni adresi belli oldu! Serie A'ya gidiyor

15 yıllık Real Madrid macerası sona eren dünyaca ünlü Brezilyalı sol bek Marcelo yeni takımına imza atmaya çok yakın...

Marcelo Lazio yolcusu

Real Madrid'den ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan ve ismi Fenerbahçe ile de anılan dünyaca ünlü sol bek Marcelo'nun yeni adresi İtalya Serie A olması bekleniyor.

Sabah'ın La Gazzetta dello Sport'tan derlediği habere göre ;Maurizio Sarri'nin çalıştırdığı Lazio ile 10 gündür temasta...

2,5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme

Haberde, Brezilyalı futbolcunun yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşmeye imza atabileceği belirtilirken, Lazio yönetimini ve Sarri'yi Marcelo'nun maaşından ziyade oyuncunun geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamamış olması düşündürüyor.

Kariyerinde bir ilk!

Marcelo başkent ekibine imza atması halinde Avrupa'daki kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi dışında bir organizasyonda mücadele edecek.

Geçen sezon ligde 12, Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 maçta forma giyen 34 yaşındaki Marcelo, 15 yıllık Real Madrid kariyerine beş Şampiyonlar Ligi zaferinin yanı sıra dört de La Liga zaferi eklemişti.

Geçen sezon ligi 64 puanla tamamlayan ve beşinci sırada kalan Lazio, İtalya Serie A'da Şampiyonlar Ligi vizesi alamamıştı.

Lazio'nun 4. transferi olacak

34 yaşındaki Brezilyalı yıldız, transferin resmiyet kazanması halinde Lazio'nun bu sezon yaptığı dördüncü transfer olacak.

Sarri'nin takımı daha önce Verona'dan Nicolo Casale ile Mattia Zaccagni'nin yanı sıra Shakhtar Donetsk'ten Marcos Antonio'yu kadrosuna katmıştı.

Brezilya'ya dönmeyecek

Fluminense altyapısından yetişen Marcelo'nun ülkesinden de çok sayıda transfer teklifi aldığı ancak kariyerinin bu aşamasında Brezilya'ya dönmeyi düşünmediği biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler