Marco Paixao'dan dikkat çeken itiraflar

14.03.2019 - 18:32 | Son Güncellenme: 14.03.2019 - 15:34

1. Lig’in gol kralı Altay’ın Portekizli yıldızı Marco Paixao, 1. Lig’in kalitesi, Altay’ın Play- Off hedefi, Sait Karafırtınalar ve Burak Yılmaz hakkında konuştu.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Paixao, “Şu an kadar 19 gol attım, gollerimi takımım için atıyorum. Altay camiası olarak bu sezon hedefimiz Play-Off'tan Süper Lig'e yükselmek. Sait Karafırtınalar takımımıza geldiği için çok mutlu oldum. Sait hoca atak oynatmayı seven bir hoca olduğu için benim açımdan iyi oldu, daha çok pozisyona girip daha fazla gol atabiliyorum. Karabükspor maçından sonra zorlu 5 maçımız var. Gençlerbirliği maçı bizim için örnek olacak, lig liderine karşı harika bir futbol oynadık, biz şu anda play-off için mücadele ediyoruz. Play -Off’a kalırsak da Süper lige çıkacağımızı biliyorum” dedi.

34 yaşındaki golcü sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Benim için kaç gol attığım önemli değil, bu haftadan sonra gol atmayabilirim de. Önemli olan takımımın Süper Lig'e çıkması. 1. Lig’deki taktik ve stratejiler beni üzüyor. Rakiplerimizde önemli oyuncular var, fakat bu ligde amaç oynatmayarak maç kazanılması. Portekiz'de topu koşturmaya çalışıyorduk, burada olay tamamen zıt... Gerçekten herkesi at gibi koşturuyorlar, bu ligde futbolcular kalitesini gösteremiyor, biz burada şov sergiliyoruz. Bu da futbol oynamakla olur. Gençlerbirliği'nin defans oyuncusu Lucas beni çok zorladı. Süper Lig'de en beğendiğim forvet Burak Yılmaz. Soldado'yu çok beğeniyordum fakat bu sezon düşüş yaşadı”

Senin için hazırladığımız haberler