Marco Silva'ya hayır! Fenerbahçe...

17.06.2021 - 13:04 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 13:14

Yeni teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe'de taraftarlar, Marco Silva'yı istemediklerine dair #MarcoSilvaNoFener etiketini gündem yaptı.

Marco Silva'ya hayır! Fenerbahçe...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, yakın zamanda açıklamayı planladığı yeni teknik direktörü için bir dizi görüşme sürdürürken, adaylar arasında öne çıkan isim Marco Silva'ya sarı lacivertli taraftarlar tepki gösterdi.

#MarcoSilvaNoFener etiketini gündem oldu

Son olarak Portekiz basınından UOL'un 43 yaşındaki teknik adam Marco Silva'nın Fenerbahçe ile prensipte anlaşmaya vardığını okurlarıyla paylaşmasından sonra, sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyadan #MarcoSilvaNoFener etiketini gündem yaptı.

Marco Silva, gelmeyi kabul etti

Portekiz basını, bir sezonluk aranın ardından yeniden futbola dönmeye hazırlanan Marco Silva'nın Fenerbahçe'ye gelmeyi kabul ettiği ve Fenerbahçe yönetiminin vereceği son kararın beklendiği öne sürüldü. 

Marco Silva'nın kariyeri

Oyun felsefesi olarak savunma düzeninde ağırlık veren Marco Silva, 2011-14 yılları arasında 116 maçta Portekiz ekibi Estoril'e hocalık yaptı.

Estoril sonrası Sporting Lizbon ve Olimpiakos'u çalıştıran 43 yaşındaki teknik adam, Yunan ekibiyle lig şampiyonluğuna ulaştı.

Daha sonra Premier Lig yolunu tutan genç teknik adam, sırasıyla Hull City, Watford ve Everton'da görev yaptı.

Son bir yıldır herhangi bir kulüp çalıştırmayan Silva, tekrardan sahalara dönmeye sıcak bakıyor.

Senin için hazırladığımız haberler