Marega Fenerbahçe için ilk kez konuştu!

23.04.2021 - 22:17 | Son Güncellenme: 24.04.2021 - 01:11

Transferde bir süredir adı Fenerbahçe ile anılan ve menajerinin "Porto ile anlaşamadık" açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Moussa Marega sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Marega Fenerbahçe için ilk kez konuştu!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’nin sezon sonunda Porto’da forma giyen Moussa Marega’yı kadrosuna katacağı iddia edildi. Transfer haberleri hem yurt içi hem de yurt dışında manşetleri süslerken bugün flaş bir gelişme yaşandı. 

Menajeri Fenerbahçe'yi doğruladı

Golcü futbolcunun menajeri Aziz Ben Aissa’nın, “Porto ile yeni sözleşme için henüz anlaşamadık. Sözleşme yenilenmezse oyuncum ayrılacak. Türkiye'den Fenerbahçe'nin talebi var" sözleri sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Marega: Türkiye'den kimseyle görüşmedim

Portekiz basınından A Bola kaynaklı haberler sosyal medyada yer alırken, Marega da Trend Topic oldu. Bu gelişme üzerine kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Marega, “Türkiye'den hiçbir kulüple görüşmedim. Menajerim son günlerde herhangi bir gazeteye veya muhabire konuşmadı. Türkiye'den hiçbir kulüple temasım yok. Yazılanlar doğru değil" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Porto'da 12 gol attı

Porto ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Malili forvet bu sezon takımında tüm kulvarlarda oynadığı 42 maçta 12 gol, 2 asistlik performansa imza attı. 

Senin için hazırladığımız haberler