Marek Hamsik, Kopenhag maçında oynayacak mı?

Eren Tuncay
22.08.2022 - 12:59 | Son Güncellenme: 22.08.2022 - 15:41

Sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak olan Marek Hamsik, Şampiyonlar Ligi playoff rövanş maçında Kopenhag'a karşı oynamak istiyor. İşte detaylar...

Marek Hamsik, Kopenhag maçında oynayacak mı?

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da Temmuz ayının sonundan beri sakatlıktan dolayı takımla beraber olamayan Marek Hamsik bu sezon henüz Süper Lig'de maça çıkamadı.

Son olarak Süper Lig'de Antalyaspor'a 5-2'lik bir skorla mağlup olan Trabzonspor, kritik bir maça çıkacak. Çarşamba günü bordo-mavililer, Şampiyonlar Ligi playoff rövanş maçında Trabzon'da Kopenhag'ı konuk edecek.

İlk maçta rakibine 2-1 mağlup olan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için taraftarı önünde mücadele verecek.

Formayı istiyor

Trabzonspor'da sakatlığını büyük ölçüde atlatan Marek Hamsik, Kopenhag ile oynanacak rövanş maçı için teknik direktör Abdullah Avcı'dan forma istedi.

Marek Hamsik, Kopenhag maçında oynayacak mı?

Slovak yıldızın, rövanş maçında Kopenhag'a karşı oynayıp oynamayacağı ise henüz belli değil.

"Şimdi değilse ne zaman?"

Sabah'ın haberine göre; tecrübeli futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmede "Kendimi şimdi zorlamayacaksam ne zaman olacak? Ben oynayabilecek durumdayım. Kopenhag maçında sahada olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler