Marek Hamsik, Sezon Sonunda Futbolu Bırakacağını Açıkladı

01.06.2023 - 10:39 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 22:40

Son dakika haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Slovak yıldızı Marek Hamsik, sezon sonunda kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

Marek Hamsik, Sezon Sonunda Futbolu Bırakacağını Açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor forması giyen Marek Hamsik, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. 35 yaşındaki Slovak yıldız, sezon sonunda futbolculuk kariyerini sonlandıracağını açıkladı.

"Sezon sonunda kariyerimi sonlandıracağım"

Soru almayarak basın toplantısına çıkan Hamsik, "Merhaba. Bugün burada sezon sonunda kariyerimi sonlandıracağım haberini sizlerle paylaşmak için buradayız. Tabii kolay olmadı benim adıma böyle bir karar alabilmek. Ailemle, çocuklarımla oturduk konuştuk ve onlarda artık babanın eve dönmesi gerektiğini söylediler.

"Trabzonspor benim oynadığım son kulüp olacak"

Benim için harika bir yolculuk oldu. Şunu söyleyebilirim. Trabzonspor benim oynadığım son kulüp olacak. Cumartesi günkü iç sahada oynayacağımız maçta bu formayla iç sahada oynadığım son maç olacak benim adıma da.

İlgini Çekebilir
İngilizler F.Bahçeli yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

"Futbol benim kaderimdi"

Hayallerimi yaşadım. Doğmadan önce, doğar doğmaz aklımdan geçen, kafamdaki tek şey futboldu, futbol ayakkabılarıydı. Dolayısıyla futbol benim kaderimdi. 

Futbol kariyerime 4 yaşında başlamıştım. Futbola başladığımdaki hayalim bir gün büyük bir futbolcu olabilmek, büyük kariyeri olan büyük işler yapabilmek ve futbolcu olabilmekti. 

Benim için küçük bir şehirden gelen biri için bu büyük bir hayal. Ben de kariyer merdivenlerini hızla tırmanarak buna erişebildiğimi umuyorum. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminin Icardi planı!
Habere Git

Bütün oynadığım futbol kulüplerine; Bratislava, Brescia, Napoli, DL Yifang, Göteborg ve tabii ki Trabzonspor... Bana formalarını verdikleri, bana bu şansı verdikleri için hepsine birer birer teşekkür etmek istiyorum. 

Ve tabii ki aileme, her zaman benim yanımda olan yakın arkadaşlarıma, hep benim yanımda oldukları ve bana inandıkları için teşekkür etmek istiyorum. 

"Bu son günlerin son maçların tadını çıkaracağım"

Taraftarlarıma, hayranlarıma da teşekkür etmek istiyorum. Bana inandıkları, beni sevdikleri, olduğum kişi için bana destek oldular... Benim için harika bir yolculuktu. Artık son anlarına geliyoruz. Ben de bu son günlerin son maçların tadını çıkaracağım.

İlgini Çekebilir
Güneş, Ghezzal'la görüştü! Karar verildi...
Habere Git

"Şu an ağlamıyorum belki ama..."

Şu an ağlamıyorum belki ama hem çok mutlu hem de gururluyum yaptığım bugüne kadar başarabildiğim şeyler adına. Teşekkür ederim" diyerek sözlerini tamamladı.

Marek Hamsik'in Trabzonspor kariyeri

1 Temmuz 2021 tarihinde Göteborg'dan ayrıldıktan sonra bordo-mavili takıma transfer olan 35 yaşındaki yıldız oyuncu, ilk şampiyonluğunu burada yaşadı. Hamsik, Fırtına ile 1 kez de Türkiye Süper Kupası'nı kaldırdı.

Trabzonspor kariyerinde 64 karşılaşmaya çıkan Slovak oyuncu, 5 gol ve 5 asist kaydetti.

Marek Hamsik'in başarıları

  • 1 Lig şampiyonluğu (Trabzonspor)
  • 1 Türkiye Kupası (Trabzonspor)
  • 1 İtalya Süper Kupası (Napoli)
  • 2 İtalya Kupası (Napoli)
  • 8 kez Slovakya'da yılın futbolcusu
Senin için hazırladığımız haberler