Marek Hamsik: Harika bir sonuç aldık

İsa Kethüda
14.06.2021 - 22:45 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 22:49

Slovakya'nın Polonya'yı 2-1 yendiği maç sonrası Slovakya teknik direktörü Stefan Tarkovic, Robert Mak, Marek Hamsik ve Milan Skriniar konuştu. İşte detaylar.

Marek Hamsik: Harika bir sonuç aldık

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (Euro 2020) Slovakya'nın Polonya'yı 2-1 yendiği maç sonrası Slovakya teknik direktörü Stefan Tarkovic, Robert Mak, Marek Hamsik ve Milan Skriniar açıklamalarda bulundu.

Tarkovic: Rakibi iyi analiz ettik

Tarkovic, "Milan Skriniar gerçekten çok iyi bir maç çıkardı. Lewandowski'yi durdurduk. Polonya'yı detaylı bir şekilde analiz etmiştik" açıklamasını yaptı. 

Hamsik: Bir ay maç oynamamıştım

Hamsik, "İnanılmaz, tarif edilmesi zor. Harika bir sonuç aldık, hisleri kelimeye dökmek çok zor. Bugün bizden galibiyet almamızı çok az insan bekliyordu ama bunu başardık. Daha iyi de olabilirdi, bir aydır maç oynamamıştım. Ama bugün çıkık ve kazandık" dedi. 

Mak: İnanımaz!

Mak, "Galibiyetle başlamak harika. Kazandık ve bu inanılmaz. Maalesef ikinci yarının hemen başında gol yedik ancak kırmızı kart sonrası toparlandık ve duran topların belirleyici olacağını biliyorduk" şeklinde konuştu.

Skriniar: Çok zor maçtı

Skriniar, "Turnuvaya galibiyetle başladığımız için mutluyuz. Çok zor bir maçtı ve Polonya çok kaliteli bir takım" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler