Mariano: 'Galatasaray gibi bir takımın Avrupa'da olması gerekiyor.'

10.12.2018 - 18:35 | Son Güncellenme: 10.12.2018 - 15:38

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano, Porto maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mariano hedefi açıkladı!

Yarınki maçın önemini bildiklerini ifade eden Mariano, "Zor bir maç oynayacağız. Gruptan çıkmayı garantileyen bir takıma karşı oynayacağız. Ne olursa olsun Porto tehlikeli bir takımdır. Galatasaray gibi bir takımın Avrupa’da olması gerekiyor. Tek amacımız Galatasaray tarihinde olduğu gibi yine Avrupa’da olmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi. 

'Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık'

Evet, dengeli bir grup. Diğer gruplara bakınca da favori olarak gösterilebilecek takımlar var. Bizde öyle değildi. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Şu anda elimizde Avrupa Kupası var. Galatasaray’ın Avrupa’da olması gerekiyor. Taraftarımızın önünde güzel bir skor almak için uğraşacağız.

'Önümüzde Avrupa Ligi var'

Porto tabii ki beraber oynayan oyunculara sahip. İyi oynayan bir takım. Orada onlara karşı nasıl oynadığımızı herkes hatırlıyor. Onlara karşı iyi performans göstermiştik. Şanssız bir gol yemiştik. Birinci olmuşsanız hak etmişsinizdir. Artık önümüzde Avrupa Ligi var. Avrupa Ligi’nin Şampiyonlar Ligi’nden farklı olmadığını düşünüyorum. Daha önce Sevilla’da oynamıştım. Bunu tecrübe etmiştim.

Senin için hazırladığımız haberler