Mariano İstanbul’da beklemede! Transferde sürpriz...

23.07.2020 - 15:17 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 15:24

Galatasaray ile yolları ayrılan Brezilyalı sağ bek oyuncusu Mariano, henüz Türkiye'den ayrılmadı. Mariano neden gitmedi? Hangi kulüpler futbolcuya transferde talip oldu? Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir ile görüşüyor mu? Son gelişmeler...

Mariano İstanbul’da beklemede! Transferde sürpriz...

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR ÖZEL

Gelecek sezon için yapılanan Galatasaray’da sözleşmesi sona eren ve takımla vedalaşan Mariano, ülkesi Brezilya’ya henüz dönmedi! Mariano, neden Türkiye’de kaldı? Hangi takıma transfer olacak? Büyük kulüpler, Mariano’yu transfer etmek mi istiyor? Sıcak gelişmeler ve detaylar haberimizde…

Mariano, Türkiye’den ayrılmadı

Teknik patron Fatih Terim’in gelecek sezonun planlanmasında yer almayan ve serbest bırakılan tecrübeli sağ bek İstanbul’da yaşamaktan çok memnundu.

Transfer tekliflerine açık

Brezilya’ya şu an direkt uçuş olmasa da Nagatomo gibi aktarmalı uçuş da tercih etmeyen Mariano İstanbul’da kaldı. Mariano İstanbul kulüplerinden gelecek teklifleri değerlendirebileceğini söyledi.

Süper Lig’de hangi takımların transfer radarında?

Başakşehir için önemli bir alternatif

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi mücadelesi verecek Başakşehir için özellikle Mariano önemli bir alternatif durumunda.

Mariano Galatasaray’da bu sezon kaç maçta oynadı?

2017-18 sezonunda Galatasaray’a Sevilla’dan gelen Mariano, ilk sezonunda 28 maçta 2 gol 6 asistlik katkı verdi. 2018-19 sezonunda 39 maçta 5 asiste imza atan Mariano, bu sezon ise 38 karşılaşmada 3174 dakika süre aldı ve 5 asist üretti.

Mariano’nun Galatasaray’a maliyeti ne kadardı?

Galatasaray, Mariano’yu transfer etmek için İspanyol ekibi Sevilla’ya 4 milyon Euro net transfer bedeli ödedi. Futbolcuya ise 3 sezon da 2.3 milyon Euro ödeme yapılacağı borsaya bildirilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler