Maribor'u satın almaya karar veren Acun Ilıcalı'nın ilk hedefi F.Bahçeli futbolcu!

İsa Kethüda
30.04.2024 - 12:02 | Son Güncellenme: 30.04.2024 - 12:15

Maribor'u satın almaya karar veren İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Miha Zajc transferi hakkında konuştu.

Maribor'u satın almaya karar veren Acun Ilıcalı'nın ilk hedefi F.Bahçeli futbolcu!

AJANSSPOR-HABER

Slovenya Ligi ekiplerinden Maribor'u satın almaya karar verdiklerini söyleyen İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Türk iş insanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe forması giyen Miha Zajc transferi hakkında da açıklamalarda bulundu.

"Hull City- Miha Zajc transfer iddiaları kesinlikle doğru"

Sportklub sitesine konuşan Ilıcalı, "Hull City- Miha Zajc transfer iddiaları kesinlikle doğru. Fenerbahçe başkanıyla çok iyi arkadaşım ve bir Fenerbahçe taraftarı olarak oyuncuları da çok iyi tanıyorum. Bana göre Zajc çok iyi bir futbolcu ama yeteneğini göstermesi için her maçta oynaması gerekiyor.

"Hull City'yi devraldığımda ilk hedefim Zajc'tı"

Futbolda ritim çok önemlidir. Kaybederseniz tekrar yakalamanız zor oluyor. Hull City'yi devraldığımda ilk hedefim Zajc'tı ama ne yazık ki o Fenerbahçe'de kalmaya karar verdi. Biraz da şanslıyım çünkü Fenerbahçe taraftarıyım. Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Projeyi yerel oyuncularla Slovenya'ya götürürsek Maribor'a gelmek isteyebilir. Hull'da da onunla her zaman ilgileniyoruz.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı satın aldığı takımı resmen açıkladı!
Habere Git

"Bu tip oyuncuları gerçekten seviyorum"

Bunlar bazen ilk bakışta fark edilmeyen ama sahada çok iş yapan futbolcular. Zajc, takımın motorundaki motor yağı gibi olan, diğer tüm futbolcuların daha rahat ve sakin olmasını sağlayan bir oyuncu. Bu tip oyuncuları gerçekten seviyorum.

"Futbolda neler olacağını asla bilemezsiniz"

Unutmayın, en büyük futbol hikayeleri büyük oyuncuların kulüp değiştirdiği zamanlardır (gülüyor). Ronaldo'ya bakın; Inter'de, Milan'da, Barselona'da ve Real Madrid'de oynadı. Futbolda neler olacağını asla bilemezsiniz. Futbol bizi mutlu etmek için yaratılmıştır, o yüzden elimizden geldiğince tadını çıkaralım" diye konuştu. 

Bu sezonki performansı

Öte yandan Sloven futbolcu Zajc'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor. 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu bu sezon görev aldığı 20 maçta 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler