Galatasaray'da Marina Maljkovic, Fenerbahçe derbisi hakkında konuştu!

29.12.2017 - 21:03 | Son Güncellenme: 29.12.2017 - 21:03

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 12. hafta maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray’da koç Marina Maljkovic, oyunculardan Jelena Dubljevic ve Ayşegül Günay mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılar, derbide sonuna kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Maljkovic: Sonuna kadar savaşacağız

Takımın başantrenörü Marina Maljkovic, ”Bu maça çıkarken içinde bulunduğumuz durumu tıpkı geçen sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe maçına çıkmadan önce içinde bulunduğumuz duruma benzetiyorum. Fenerbahçe maçın favori olan tarafı ancak geçen sezon muhteşem bir kararlılıkla savaşarak kazanan taraf olmuştuk. Yarın için de benzer bir durum içindeyiz. Takımıma çok inanıyorum. Yarın çok kaliteli bir takıma karşı maçın başından sonuna kadar savaşacağız ve umarım sonunda yine kazanan taraf olacağız.

Galatasaray taraftarı bu takımın nasıl savaştığının farkında ve kadın basketboluna büyük destek veren bir kitle. Eminim ki yarın da bu durum farklı olmayacak ve salonu dolduracaklar. Onları bu önemli maça davet ediyorum. Biz de takım olarak formamız ve taraftarımız için mücadele edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Dubljevic’ten taraftarlara çağrı

Oyunculardan Jelena Dubljevic de derbiye ilişkin olarak, ”Yılın son günlerinde bir derbi maçına çıkıyoruz. Bu maçın öneminin farkındayız. Bizim için sezonun en önemli maçlarından biri olacak. Bu hafta EuroLeague maçı oynamadığımız için tüm haftayı bu maça hazırlanarak geçirdik. Böyle bir antrenman yoğunluğuna ihtiyacımız vardı, üzerine koymamız gereken ve üzerine çalışmamız gereken şeyler vardı. Bence maça hazır durumdayız. Umarım taraftarlarımız da salonu tamamen dolduracak.” diye konuştu.

Öte yandan Ayşegül Günay ise zorlu derbiye ilişkin şunları söyledi;

“Derbi maçları hiçbir zaman kolay olmuyor. Bu maç da kolay olmayacak. Ama biz bütün haftayı iyi çalışarak geçirdik. Eğer yaptığımız çalışmaları sahaya yansıtabilirsek kazanacağımızı düşünüyorum. Yeni yıla girerken taraftarlarımıza bir galibiyet hediye etmek istiyoruz, onları da desteğe bekliyoruz.”

Senin için hazırladığımız haberler