Mario Balotelli aşk kurbanı!

13.12.2020 - 15:43 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 15:48

Dünyaca ünlü İtalyan futbolcu Mario Balotelli, yine futbol hayatından çok özel hayatıyla konuşuluyor. Son olarak İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarından Monza'ya transfer olan İtalyan forvet Balotelli, Brezilyalı model Dayane Mello tarafından reddedildiği iddia edildi. İşte detaylar...

Mario Balotelli aşk kurbanı!

AJANSSPOR - HABER

Hırçın ve agresif tavırlarıyla bilinen Gana asıllı İtalya Milli Takım oyuncusu Mario Balotelli, yine saha dışı konularla gündemde.

Brezilyalı model Dayane Mello, Balotelli'nin Milan'da oynarken kendisiyle yakınlaştığını ancak daha sonra ise ilişkii yaşamak istemeyip, ayrıldığını açıkladı.

Balotelli ise bu iddia karşısında yalan haber ifadesini kullandı.

Ne olmuştu?

"Arabama 100 tane gül koydu"

Brezilyalı model Dayane Mello yaptığı açıklamada "Balotelli ile 10 yıldır tanışıyoruz. İtalya'ya geldiğimde çok gençtim. Aşktan hayal kırıklığına uğramıştım. Bir ilişki istemedim ve bu yüzden ayrıldık. O Manchester'a gitti ben de İtalya'da kaldım. Bir keresinde sadece ikimizin olduğu restoranda yemek yedik. Arabama döndüğümde 100 kırmızı gül vardı. Onunla 3-4 kez çıktık. Arabada gülleri bulduğum an çok romantikti" ifadelerini kullandı.

Balotelli, daha önce de reddedilmişti

Mario Balotelli'nin daha önce İnter'de oynarken de adı yine benzer konuda gündeme gelmişti. Playboy güzeli Veronica Graf, Balotelli ile daha önce ilişki yaşadığını ama daha sonra kariyeri için ayrıldığını geçmiş yıllarda açıklamıştı. Veronica Graf "Mario bana çok düşkündü. Ancak bir seçim yapmam gerekiyordu ve ben de kariyerimi seçtim" ifadelerini kullanmıştı.

Futbol kariyeri boyunca saha içinde takındığı sorumsuz davranışlarıyla gündeme gelen İtalyan forvet, bu sezon İtalya Serie B takımlarından Monza'ya transfer oldu.

30 yaşındaki İtalyan forvet daha önce İnter, Manchester City, Milan, Liverpool, Nice, Marsilya ve Brescia formaları giymişti. Futbol kariyeri boyunca ise 396 maça çıktı. 161 gol, 33 asisti bulunuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler