Mario Balotelli geri dönmek istediğini açıkladı

21.09.2024 - 17:07 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 17:19

Son olarak Türkiye Süper Lig'de Adana Demirspor'un formasını giyen ve boşta olan İtalyan forvet oyuncusu Mario Balotelli'den geri dönüş açıklaması geldi. Detaylar...

Mario Balotelli geri dönmek istediğini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

İtalyan golcü Mario Balotelli, sezon sonu itibarıyla sözleşmesi sona erdi ve Adana Demirspor'dan ayrıldı. Avrupa'da liglerin başlamasına karşın henüz hiçbir takımla anlaşma sağlamayan Balotelli'den geri dönüş açıklaması geldi.

2. dönemine adım attı

Mario Balotelli, 2023-2024 sezonu başında İsviçre ekibi Sion'dan, Adana Demirspor'a transfer oldu. İtalyan golcü, böylelikle 2021-2022 sezonunun ardından Mavi Şimşekler'deki 2. dönemine adıma attı.

16 maçta sahne aldı

Geçtiğimiz sezon Akdeniz ekibinde 16 maçta sahaya çıkan Mario Balotelli, bu karşılaşmalarda 939 dakika forma giydi. 34 yaşındaki deneyimli forvet, 7 kez ağları havalandırırken 1 de asist yaptı.

Teklif yağdı, anlaşamadı

Sezon sonu itibarıyla Adana Demirspor'dan ayrılan Mario Balotelli, Türkiye'den, Suudi Arabistan'dan ve Avrupa'dan birçok teklif aldı. Ancak İtalyan yıldız henüz hiçbir takımla anlaşma sağlamadı.

Teklifleri kabul etmedi

Serie A'da oynanacak olan Inter - Milan derbisi öncesi DAZN'ye röportaj veren Balotelli, Serie A'ya geri dönmek istediği için aldığı teklifleri kabul etmediğini açıkladı.

"Serie A'ya dönmek istiyorum"

Mario Balotelli, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Serie A'ya dönmek istiyorum. Yurt dışından teklifler aldım ama Serie A'ya dönme umudum olduğu için her şeyi yavaşlattım. Umudum var."

Mario Balotelli, daha önce kariyerinde Inter, Milan, Brescia ve Monza gibi Serie A takımlarının formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler