Mario Balotelli istiyor, Beşiktaş istemiyor!

02.03.2020 - 13:16 | Son Güncellenme: 02.03.2020 - 10:25

Beşiktaş forması giyen Kevin Boateng, İtalyan golcü Mario Balotelli'yi Come to Beşiktaş diyerek siyah-beyazlılara davet etti. Balotelli'den gelen cevap gündem oldu.

Mario Balotelli istiyor, Beşiktaş istemiyor!

Beşiktaş’ın devre arası dönemde kadrosuna kattığı Kevin Prince Boateng’in sosyal medyada yaptığı bir paylaşım siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırdı. Mario Balotelli Beşiktaş’a mı transfer oluyor? İki futbolcu neler konuştu? Mario Balotelli yıllık ne kadar istiyor? Daha önce neden Galatasaray'a transfer olmamıştı? İşte detaylar…

Boateng sosyal medyadan paylaşım yaptı

Fiorentina’dan Beşiktaş’a kiralık olarak gelen Boateng, kendisine ait sosyal medya hesabından, “İyi hafta sonları” mesajını paylaştı.

Balotelli, Boateng’in paylaşımına yorum yaptı

Bu mesajın ardından Ganalı oyuncuya yanıt veren isimlerden biri Mario Balotelli oldu.

Boateng'den Balotelli’ye çağrı: ”Come to Beşiktaş”

Balotelli, ”İkinci fotoğrafta renklerin yanlış olduğunu görüyorsun” yorumunu yaptı. Boateng’in Balotelli’ye cevabı ise “Come to Beşiktaş (Beşiktaş’a gel)” oldu.

Balotelli neler söyledi?

Ganalı yıldız, mesajının sonuna gözleri kalpli emojiler de koydu. 33 yaşındaki futbolcunun bu mesajı binlerce beğeni aldı.

Mario Balotelli: ”Kardeşim, Beşiktaş beni istemiyor”

Balotelli'yi Beşiktaş'a davet eden Boateng'e İtalyan yıldızın cevabı gündem oldu. Balotelli'nin yanıtı ise, "Kardeşim, Beşiktaş beni istemiyor" şeklinde oldu.

Beşiktaş taraftarları Balotelli’yi davet etti

Bu sözlerin ardından Beşiktaşlı taraftarlar Balotelli'yi takımlarında görmek istediklerine yönelik binlerce yorum yazarak İtalyan yıldızı takımlarına davet ettiler.

Balotelli şu anda hangi takımda oynuyor?

İtalyanların hırçın çocuğu olarak tabir edilen Balotelli, kariyerine İtalya’da Brescia ekibinde devam ediyor. Golcü oyuncu 18 maçta 5 gole imza attı. Daha önce de transferi gündeme gelen futbolcunun Türkiye’de yıllık 5 milyon Euro’dan aşağıya oynamayacağı iddia edilmişti.

Balotelli’nin kariyerinde oynadığı takımlar hangileri?

Daha önce Galatasaray’ın da transfer gündemine gelen 30 Haziran 2022’ye kadar Brescica ile sözleşmesi bulunan Balotelli, kariyerinde daha önce Marsilya, Nice, Milan, Liverpool, Manchester City ve Inter formalarını da giymişti. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler