Adana Demirspor'un oyuncusu Mario Balotelli, kırmızı karta tepki gösterdi!

Ali Bozkurt
18.04.2022 - 19:55 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 20:01

Kasımpaşa, maçında kırmızı kart görüp Trabzonspor maçında cezalı duruma düşen Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Adana Demirspor'un oyuncusu Mario Balotelli, kırmızı karta tepki gösterdi!

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor maçı öncesi Kasımpaşa ile karşılaşan ve 4-0 mağlup olan Adana Demirspor'da karşılaşmada kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Mario Balotelli, gördüğü kırmızı karta tepki gösterdi. İşte detaylar...

Kasımpaşa karşısında 45+3. dakikada yaptığı faulün ardından kırmızı kart gören Mario Balotelli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla açıklama yaptı.  31 yaşındaki İtalyan forvet, sosyal medya hesabından bacağının fotoğrafını koyarak kırmızıya isyan etti. Balotelli, "Türkiye Ligi. Bana kırmızı kart göstermek çok prestijli. Ancak siz daha rakibe kart göstermemeye devam edin." ifadelerini kullandı.

''Bunu kendi kendime yaptım''

Taraftardan özür dileyen Balotell, “Hala beni kötü biri olarak göstermeye çalışıyorlar. Bana güvenin, bunu başaramayacaklar. Takım arkadaşlarım ve tüm Adana Demirspor ailesinden özür dilerim. Türkiye Ligi. Bana kırmızı kart göstermek çok prestijli. Ancak siz daha rakibe kart göstermemeye devam edin. A, evet bunu kendi kendime yaptım.” paylaşımını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler