Mario Balotelli Geri Dönüyor | Trabzonspor Transfer Haberleri

Orhan Gülek
08.07.2023 - 12:48 | Son Güncellenme: 08.07.2023 - 12:57

Transfer haberleri... 2021-2022 yılında Süper Lig'de, Adana Demirspor forması giyen İtalyan santrafor Mario Balotelli'nin Trabzonspor'a gelmek istediği iddia ediliyor.

Mario Balotelli Geri Dönüyor | Trabzonspor Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

2021-2022 yılında Süper Lig'de, Adana Demirspor forması giyen İtalyan santrafor Mario Balotelli, tekrar Türkiye'ye dönmek istiyor. Temsilcileri ile Trabzonspor'a haber yollayan Mario Balotelli'nin transferin gerçekleşmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu kaydedildi.

Balotelli, Trabzonspor'a haber yolladı

Fotomaç'ın haberine göre İtalyan golcü, temsilcileri aracılığıyla Karadeniz ekibiyle temas kurdu. Bordo-mavili yönetim, İtalyan oyuncunun bu isteğini teknik direktör Nenad Bjelica'ya iletecek.

Petkovic olmazsa rota Balotelli'ye dönecek

Kontrolü kolay olmayan bir futbolcu olan Balotelli kulübün ana hedefleri arasında yer almıyor. Bjelica ve yönetim, Bruno Petkovic'i bekliyor. Balotelli ismi alternatif olarak listede tutulacak.

İlgini Çekebilir
Orsic: "Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarından etkilendim"
Habere Git

Mario Balotelli'nin performansı

Yıldız oyuncu kariyeri boyunca tüm kulvarlarda 472 maça çıkarken 199 gol atmayı başarırken takım arkadaşlarına 43 gol pası verdi.

Fırtına'da Petkovic ısrarı

Bordo-mavililerde, başkan Ertuğrul Doğan'ın önceki gün düzenlediği basın toplantısında Hırvatistan ekibi Dinamo Zagreb'te forma giyen Bruno Petkovic hakkında yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. Doğan, oyuncuyla ilgilendiklerini ve görüştüklerini belirtirken, "Bizim istediğimiz fiyatlar olursa transfer biter" yönünde bir açıklamada bulundu.

Orsic etkisi

Bordo-mavililerin yeni transferlerinden, aynı zamanda Petkovic'in eski takım arkadaşı olan Orsic ile Hırvat oyuncunun eski hocası olan Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın transferin bitmesi için aktif rol alması bekleniyor.

Hazırlık maçında Petkovic yıldızlaştı

Bordo-mavililer ise ya peşin olarak 2.5 milyon Euro, ya da 3 taksit halinde ödenmek üzere 3 milyon Euro önerdi. Bu arada Trabzonspor'la aynı yerde kamp yapan D. Zagreb'in dün Sparta Prag ile 1-1 kaldığı maçta Hırvat ekibinin golünü Petkovic attı.

Senin için hazırladığımız haberler