Mario Balotelli'den Galatasaray açıklaması! "5 gol yer"

14.09.2024 - 16:45 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 16:59

Son olarak Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un formasını giyen İtalyan forvet Mario Balotelli, Galatasaray hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Mario Balotelli'den Galatasaray açıklaması! "5 gol yer"

AJANSSPOR - HABER

Sezon sonu itibarıyla Adana Demirspor'dan ayrılan ve henüz hiçbir takımla anlaşma sağlayamayan Mario Balotelli, Süper Lig devi Galatasaray hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

İtalyanları eleştirdi

360° programına katılan Mario Balotelli, ülkesi İtalya'nın, Türk futboluna olan bakış açısıyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

"5 gol yer"

Mario Balotelli, Galatasaray hakkında ise çarpıcı bir iddiada bulundu. İtalyan yıldız, "İtalyanlar, Türklerin berbat olduğunu düşünüyor. Roma, Galatasaray'la maç yapsa 5 gol yer. Üstelik Roma şampiyonluk adaylarından bir takım" dedi.

Mavi Şimşekler ile 51 maç

İki farklı dönemde Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli, 51 maçta sahaya çıktı. 34 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 26 kez ağları havalandırırken 8 de asist yapmayı başardı.

Sakaryaspor ile anıldı

Sezon sonu itibarıyla bonservisini eline alan Mario Balotelli, transfer döneminde TFF 1. Lig takımlarından Sakaryaspor ile anılmıştı.

34 yaşındaki futbolcu henüz hiçbir takımla anlaşmadı.

Senin için hazırladığımız haberler