Mario Balotelli'den Milli Takım Açıklaması: Çok Acı Veriyor

İsa Kethüda
30.03.2022 - 16:10 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 16:19

İtalya Milli Takımı'nın, Kuzey Makedonya ve Türkiye maçı kadrosuna çağrılmayan Adana Demirspor'un golcü oyuncusu Mario Balotelli, ülkesinin basınına konuştu.

Mario Balotelli'den Milli Takım Açıklaması: Çok Acı Veriyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Milli Takımı'nın, Kuzey Makedonya ve Türkiye maçı kadrosuna alınmayan Adana Demirspor'un golcü oyuncusu Mario Balotelli, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Roberto Mancini hakkında da konuştu. 

"Sorun milli takıma çağrılmamak değil"

Sky Sport'a konuşan ve duyduğu üzüntüyü gizleyemeyen İtalyan yıldız, "Herkes üzgün ve ben de çok kötüyüm. Sorun milli takıma çağrılmamak değil. Dünya Kupası'na gitme şansımız vardı. Grubun bir parçası olabileceğimi, kendimi yeniden kanıtlayacabileceğimi düşündüm ama olmadı. İtalya'nın Dünya Kupası'nda olmaması çok acı veriyor.

"Ben kale önünde hala çok iyi durumdayım"

Maçtan önce kimse Kuzey Makedonya'ya eleneceğimizi düşünmüyordu. Şimdi konuşmak kolaycılık olur. Maçı izlediyseniz birçok fırsat yakaladık. Ben kale önünde hala çok iyi durumdayım ama bu tür maçları kazanmak şu ya da bu oyuncuya bağlı bir durum değil. 

İlgini Çekebilir
Vincenzo Montella: Net bir gol! Mario Balotelli kalecinin görüşünü kapatmıyor
Habere Git

"Mancini devam etmeyi hak ediyor"

Roberto Mancini'yi seviyorum ve kalmasından dolayı çok memnunum. İnsanlar doğal olarak çok üzgün çünkü İtalya yakın bir süre içerisinde Avrupa Şampiyonu olmuştu. Katar'da olamamak insanları üzüyor. Şunu da unutmamak lazım; kimse İtalya'nın Avrupa Şampiyonu olacağını beklemiyordu. Harika iş çıkardı Mancini ve ekibi. Devam etmeyi hak ediyor, kaldığı için çok mutluyum" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler