Adana Demirsporlu Balotelli: Boca Juniors'ta Oynamak İsterim

Salim Manav
27.04.2022 - 09:55 | Son Güncellenme: 27.04.2022 - 10:18

Süper Lig'de Adana Demirspor'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli'den sürpriz transfer açıklaması geldi. Yıldız forvet, Sergio Agüero ile yaptığı canlı yayında oynamak istediği kulübü açıkladı. Detaylar haberimizde...

Adana Demirsporlu Balotelli: Boca Juniors'ta Oynamak İsterim

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli'den transfer açıklaması geldi.

Mavi Şimşekler'de sergilediği performansla dikkat çeken Süper Mario, kariyerine bir gün Arjantin'de devam etmek istediğini söyledi.

"Boca'da oynamak istiyorum"

Manchester City'nin eski golcüsü, o dönemki takım arkadaşı Sergio Agüero ile bir yayın paylaştı ve Aguero'nun sorusuna çok ciddi bir ses tonuyla yanıt verdi:

"Beğendiğin bir Arjantin kulübü var mı?" "Boca", o kadar kısa ve netti ki İtalyan yıldız, ardından ekledi:

"Boca'da oynamak istiyorum."

"Riquelma ararsa gelirim"

Aguero'nun "Roman Riquelme seni ararsa?" sorusuna ise Balotelli, "Beni ararsanız gelirim. Avrupa'da büyüyen her çocuk Maradona ve Riquelme'nin Boca'daki videolarını izleyerek büyüdü. Boca'yı Maradona ve Riquelme sayesinde tanıdım. Hep bir gün orada oynayacağımı söyledim." yanıtını verdi.

Balotelli'nin Adana Demirspor performansı

Yaz transfer döneminde Adana Demirspor'un kadrosuna kattığı Mario Balotelli; mavi lacivertlilerde forma giydiği 29 maçta 13 gol kaydetti ve 2.5 yıl aranın ardından İtalya Milli Takımı'nın kamp kadrosuna çağrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler