Mario Balotelli'den Napoli'ye Transfer Sinyali Geldi

07.04.2023 - 18:53 | Son Güncellenme: 07.04.2023 - 19:01

Bir dönem Süper Lig ekibi Adana Demirspor'un formasını giyen İtalyan oyuncu Mario Baloteli, sosyal medya hesabından Napoli'ye transfer sinyali verdi. Detaylar...

Mario Balotelli'den Napoli'ye Transfer Sinyali Geldi

AJANSSPOR HABER

Bir dönem Süper Lig ekibi Adana Demirspor forması giyen golcü oyuncu Mario Balotelli, sosyal medya hesabından İtalyan devine transfer sinyali verdi. Yıldız oyuncu, Napoli'nin yıldız ismi Victor Osimhen'i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma etiketleyerek transfer sinyali verdi. Detaylar...

''Ne Dersin?''

Sosyal medya hesabı Instagram'da hayranları ile iletişime geçen İtalyan yıldız,  soru-cevap yaparak taraftarlara cevap verdi. Bir İtalyan taraftarının Balotelli'ye Napoli'ye transfer olmasını istedi.  Balotelli'de kendisine gelen bu yanıtı, Napoli'nin yıldız ismi Victor Osimhen'i etiketleyerek paylaştı ve not olarak da "Ne dersin?" sorusunu ekledi.

Victor Osimhen de kendi Instagram hesabından 'Her zaman beklerim' yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Taraftardan Balotelli'ye şok hareket! Formasını ateşe verdiler
Habere Git

Geri dönmek istiyor

Balotelli ile  Osimhen'in bu paylaşımları, İtalya medyasında da yankı buldu. Çıkan haberler sonrası Balotelli'nin Serie A'ya geri dönmek istediğini ifade ederken yıldız oyuncunun da Napoli forması giymek istediğini de eklediler. 

Sion forması giyen Mario Balotelli, İsviçre ekibi ile çıktığı 16 karşılaşmada 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, takım arkadaşlarına da 1 kez gol pası verdi.

İtalya Milli Takımı'nın formasını da 36 kez giyen Balotelli, 14 kez gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler