Mario Balotelli'nin Olay Görüntüleri Ortaya Çıktı

Salim Manav
16.09.2022 - 11:22 | Son Güncellenme: 16.09.2022 - 11:33

Süper Lig ekibi Adana Demirspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve Sion'a transfer olan Balotelli'nin çok konuşulacak görüntüleri ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Mario Balotelli'nin Olay Görüntüleri Ortaya Çıktı

AJANSSPOR HABER

Türkiye kariyerinde Adana Demirspor forması giyen ünlü İtalyan futbolcu Mario Balotelli, transferin son günlerinde İsviçre ekibi Sion'a transfer oldu. Yeni takımında ilk maçtan gündem olan Mario Balotelli henüz 2 maça çıktı.

Sion'da da gündem oldu

Gittiği her yerde olay olmaya devam eden Balotelli saha içi ve saha dışındaki tavırlarıyla Sion'da da tepki çekmeye başladı. İsviçreli efsane futbolcu Georges Bregy tarafından sert sözlerle eleştirilen İtalyan yıldız hakkında 'Balotelli kafasında bir şeyleri değiştirmeli. Elbette takıma ve lige alışması için birkaç maça ihtiyacı var ama benim büyük soru işaretlerim var. Böyle giderse muhtemelen sezonu Sion'da bitiremez." diye konuştu.

Balotelli gece hayatına da hızlı giriş yaptı

Sion'a yeni transfer olan İtalyan yıldız Basel maçı sonrası ülkesine döndü. Ülkesinde bir partiye katıldığı belirtilen Mario Balotelli'nin sarhoş görüntüleri internette paylaşıldı. Bu görüntüler İsviçre'de gündeme oturdu.

"Balotelli'nin Sion'da Sancak'ı yok"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Mario Balotelli hakkında açıklamalarda bulundu. 

'Mario Balotelli'nin Sion'da sorun yaşadığı haberlerini duydunuz mu?' sorusuna Sancak, "Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Mario bu, her gün bir haberi çıkıyor. Onu Sion'da dizginleyecek bir Murat Sancak yok, kahrını çekecek Gökhan Göktürk yok" cevabını verdi.

İşte o görüntüler

Senin için hazırladığımız haberler