Mario Gavranovic, Türkiye iddialarını yanıtladı: Önümüzdeki bir hafta...

18.07.2021 - 14:55 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 15:05

Son dakika transfer haberleri... Adı Türk takımlarıyla anılan İsviçreli forvet oyuncusu Mario Gavranovic, hakkında çıkan iddiaları cevapladı. İşte detaylar...

Mario Gavranovic, Türkiye iddialarını yanıtladı: Önümüzdeki bir hafta...

AJANSSPOR - HABER

 

Hırvatistan asıllı İsviçreli hücum oyuncusu Mario Gavranovic, hakkında çıkan transfer iddialarına yönelik İsviçre basınına açıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki tecrübeli golcü, EURO 2020'deki performansından sonra transferine yönelik bir nevi açık kapı bıraktı. 

"Neler olur bilmiyorum..."

İsviçre'de yayın yapan Blick'e demeç veren Mario Gavranovic: "Önümüzdeki bir haftada neler olur bilmiyorum. Dinamo Zagreb'de rahatım." dedi. Tecrübeli forvetin adı Türkiye'den Fenerbahçe ve diğer takımlarla anılıyordu.

 

Gavranovic, EURO 2020'de Fransa'ya karşı 90. dakika gol atarak maçın uzatmalara gitmesini sağlamış ve penaltılarla İsviçre, turnuvanın favorisi Fransa'yı elemişti. 

Mario Gavranovic'in istatistikleri

Geçtiğimiz yıl Dinamo Zagreb'le Hırvatistan'da şampiyonluk yaşayan Gavranovic, takımıyla 40 maça çıkarken 18 gol attı, 7 kez asist yaptı. 2016'da Zürih'ten 600 bin Euro bedelle Rijeka'ya transfer olan oyuncu, 2018'de bedelsiz olarak ülkenin güçlü ekibi Dinamo Zagreb'le anlaşmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler