Mario Gomez gol atsın diye...

02.03.2017 - 17:12 | Son Güncellenme: 02.03.2017 - 17:12

AJANSSPOR DIŞ HABER - Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Wolfsburg’da forma giyen golcü futbolcu Mario Gomez ile ilgili yeni teknik direktör Andries Jonker dikkat çeken bir karar aldı.

Daha önce Arsenal’de altyapı akademisini yönetmesiyle tanınan 54 yaşındaki teknik direktör, Mario Gomez için ekstra idman programı hazırlattı.

Buna göre; Wolfsburg’un tecrübeli golcüsü Mario Gomez, kaleci antrenörüyle birlikte gol vuruşları konusunda ekstra çalışmalar yapacak. Bu çalışma sisteminin, Gomez’in verimliliğini artırabilmek için uygulandığı belirtildi.

Şenol Güneş de benzer çalışmalar yaptırmıştı…

Beşiktaş’ta gol krallığı yaşayan ve siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi haline gelen Gomez’in verimliliğini yükseltebilmesi için teknik direktör Şenol Güneş de benzer bir uygulama geliştirmişti. Özel olarak Gomez’i çalıştıran deneyimli çalıştırıcının bu uygulaması Gomez’e fayda sağlamıştı.

Gomez bu sezon neler yaptı?

Şampiyonluk yaşadığı Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Wolfsburg’un yolunu tutan Gomez, bu sezon Bundesliga’da 21 maçta görev aldı ve 6 kez rakip ağları sarstı. Gomez, Türkiye’de 26 golle gol krallığına ulaşmıştı.

Ajansspor - Ali Yıldırım

Senin için hazırladığımız haberler