Mario Gomez için acı veda! Stuttgart açıkladı...

22.06.2020 - 16:56 | Son Güncellenme: 22.06.2020 - 17:09

Almanya'da Stuttgart forması giyen Mario Gomez, sezon sonu itibarıyla kariyerine nokta koyacak. Gomez, koronavirüs tehdidi nedeniyle seyircisiz bir maç ile veda edecek. Stuttgart'tan Gomez hakkında resmi bir açıklama geldi.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya 2. Ligi'nde Stuttgart forması giyen Mario Gomez'in geleceğiyle ilgili olarak resmi bir açıklama geldi. Kulübün spor müdürü Sven Mislintat, golcü futbolcu için ayrılık vaktinin geldiğini doğruladı. Koronavirüs tehdidi sebebiyle Mario Gomez'in veda maçında taraftarlar olmayacak.

Stuttgart, Bundesliga'ya çok yakın

Mislintat, "Stuttgart halen ikinci ligde. Son maçımızı da aynı ciddiyetle oynayacağız. Aynı sakinlik ve ihtiyatla maça çıkacağız" ifadelerini kulllandı. Ayrıca Mislintat, son 2 maçta başarılı bir görüntü ortaya koyduklarını da dile getirdi.

"Gomez için en iyi hale getirmeye çalışacağız"

Gomez'in durumu hakkında ise Stuttgart yöneticisi, "Tabii ki böyle bir oyuncunun vedası seyircilerin önünde olmalıydı. Bu durum utanç verici ama bunu kabul etmek zorundayız. Maçı, Mario için en iyi hale getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Gomez, Beşiktaş'ta kaç gol atmıştı?

Bu sezon Stuttgart'ta 23 maçta 6 gol 1 asistlik performans ortaya koyan Mario Gomez, Beşiktaş'ta 2015-16 sezonunda görev almış ve 41 maçta 28 gol 5 asistle siyah-beyazlı taraftarların gönlüne taht kurmuştu. Gomez, Beşiktaş'ın ilk yabancı gol kralı olarak kayıtlara geçmişti.

Stuttgart ligde kaçıncı sırada?

Stuttgart, Almanya 2. Ligi'nde lider 58 puanla 2. sırada yer alıyor. Bilindiği gibi ilk 2 sırada yer alan takımlar Bundesliga'ya direkt yükseliyor. Arminia Bielefeld, bir üst ligi garantilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler