Mario Lemina bu sezonki ilk golünü Liverpool’a attı
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
Galatasaray’ın Gabonlu futbolcusu Mario Lemina, Liverpool maçıyla bu sezonki ilk golünü kaydetti.

Son 5 Haber

Eyüpspor, eski Hataysporlu Bilal Boutobba'yı transfer etti!

Bayern Münih işi biraz abarttı! Tam 15 gol

Mike Tullberg'den Beşiktaş Maçı Sonrası Açıklama: "Tur Atlamak Neredeyse İmkansızdı"

Diego Carlos'a öyle bir teklif geldi ki Fenerbahçe 1 saniye düşünmeden reddetti

Real Madrid'den santrfor transferi! 5 yıllık kontrat
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray evinde İngiliz ekibi Liverpool ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların tek golünü Gabonlu futbolcusu Mario Lemina kaydetti. Müsabakanın 7. dakikasında Gabriel Sara’nın sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde Victor Osimhen’in kafayla indirdiği topu kale önünde Lemina kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu.
32 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki ilk gol sevincini yaşadı. Deneyimli futbolcu ayrıca kariyerinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde gol attı.
Maça 11’de başlayan Mario Lemina, 77. dakikada yerini Roland Sallai’ye bıraktı.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool'u ağırladı. Maçın tek golünü 7. dakikada Mario Lemina attı. Bu gol, Lemina'nın bu sezonki ilk golü ve Şampiyonlar Ligi kariyerindeki ilk golü oldu. Lemina, 77. dakikada yerini Roland Sallai'ye bıraktı.