Trabzonspor'da Mario Lemina sürprizi! Görüşmeler başladı

07.08.2022 - 11:36 | Son Güncellenme: 07.08.2022 - 12:06

Üç sezon önce Galatasaray forması giyen Mario Lemina, yeniden Süper Lig'e dönebilir! Orta sahaya takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Mario Lemina'yı gündemine aldı.

Trabzonspor'da Mario Lemina sürprizi! Görüşmeler başladı

Yeni sezona İstanbulspor galibiyetiyle başlayan ve 16 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Kopenhag ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Marek Hamsik'in sakatlığı sonrasında orta sahaya yeni bir takviye yapmak için arayışlarını sürdürüyordu.

Fırtına, Lemina'yı transfer etmek istiyor

Akşam'da yer alan habere göre; Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da İstanbulspor maçı sonrası merkeze deneyimli bir takviye yapacaklarını dile getirmesinin ardından listesindeki isimlerle görüşmelere başlayan bordo mavililer Galatasaray'ın eski oyuncusu Mario Lemina için Nice ile temasa geçti.

2 yıl daha sözleşmesi var

30 yaşındaki Gabonlu yıldızın Fransız ekibi Nice ile iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Lemina geçtiğimiz sezon 32 maçta sahaya çıkarken 2 gol katkısı vermişti.

İlgini Çekebilir
Fırtına'nın gündemindeki Murillo'dan transfer açıklaması
Habere Git

5 milyon Euro'ya transfer oldu

Nice, Southampton'dan transfer ettiği Mario Lemina için İngiliz ekibine 5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 2019-20 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giyen Lemina 28 maçta 1 gol kaydetti.

Xeka ve Grillitsch ile görüşmeler sürüyor

Trabzonspor'un Mario Lemina görüşmeleri olumlu ilerlerken, Bordo-Mavililerin Xeka ve Florian Grillitsch'le görüşmeleri de devam ediyor. Trabzonspor'un transferi önümüzdeki hafta içinde gerçekleştirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler