Marius Sumudica, istediği forvet oyuncusunu açıkladı

16.08.2020 - 17:55 | Son Güncellenme: 16.08.2020 - 17:57

Gaziantep FK son dakika haberleri.. TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep teknik direktörü Marius Sumudica istediği forvet oyuncusunu açıkladı. Peki kim bu oyuncu? İşte detaylar...

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep teknik direktörü Marius Sumudica, Romanya Ligi takımlarından Astra Giurgiu forması giyen Denis Alibec'i takımında görmek istediğini açıkladı.

"Denis Alibec'i almaya çalışıyorum"

Digi Sport'a konuşan Sumudica, "Yarın antrenmana katılacağını umduğum bir Brezilyalı forvetle görüşüyoruz. Türkiye'den bir Bosnalı, bir kaleci, bir yetenekli oyuncu aldık. Hâlâ iki veya üç oyuncu ile görüşüyoruz. İlgilendiğim tek oyuncu Denis Alibec. Hâlâ onu transfer etmeye çalışıyorum" dedi.

"Arada büyük fark var"

Niculae ile bir görüşme yaptığını belirten Rumen teknik adam, "Astra Giurgiu Başkanı Dani Coman ile de konuştum. Fiyat arttı ama kulüpler görüşmelere devam ediyor ve arada büyük bir fark var" diyerek sözlerini tamamladı.

14 gol 11 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden 29 yaşındaki forvet oyuncu; 2019-20 sezonunda forma giydiği 26 maçta 14 gol ve 11 asist kaydetti.

Rumen oyuncu daha önce FCSB U19, Farul U19, Inter U19, Mechelen, Inter, FC Viitorul ve Bologna takımlarında da forma giydi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

Senin için hazırladığımız haberler