Marius Sumudica: "Küme düşmedik, sadece 1 maç kaybettik"

12.09.2020 - 22:35 | Son Güncellenme: 12.09.2020 - 22:35

Gaziantep FK son dakika haberleri... Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray maçı hakkında ne dedi? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, Galatasaray'a deplasmanda 3-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Küme düşmedik, sadece 1 maç kaybettik"

Galatasaray'ın daha iyi oynadığını belirterek sözlerine başlayan Sumudica, "Rakibimiz bizden daha iyi oynadı. Bizden daha fazla şans buldular. Rakibimiz daha fazla boşluk buldu. İkinci yarı daha iyi oynadık. Geçen sene açılış maçında Fenerbahçe maçında doğru ya da yanlış 3 tane penaltı verildi. Doğru ya da yanlış tartışılır ama öncesinde faul vardı. Dün Fenerbahçe maçında olanlar, bugün bizim başımıza gelenler... Eğer bugün size dokunursanız basketbol maçı gibi faul verilecek diye maçtan önce oyuncularıma söylemiştim. Geçen sene de ilk maçı kaybettik, bu sene de kaybettik. Küme düşmedik, sadece 1 maç kaybettik" şeklinde konuştu.

"Hakemin yardımına ihtiyacı yok"

Galatasaray'ın kazanması için hakeme gerek yok diyen Sumudica, "Bu şekilde kazanmak ve oynamak kolay. Çalınmayan faul'den sonra verilen penaltı var. Galatasaray zaten kazanmak istese hakemin yardımına ihtiyacı yok. Oyuncularımı uyardım ve geçen senenin uzağında olduğumuzu söyledim. Boşta olan oyuncular var. Benim takımıma transfer şart. Para konusunda da dikkatli olmalıyız.  İkinci yarı iyiydik. Biz daha fazla hücumu düşündük. Maç geride kaldı" diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler