Marius Sumudica: "Oyuncularım sinirlenir, haklılar"

Akın Ungan
23.12.2021 - 19:15 | Son Güncellenme: 23.12.2021 - 21:04

Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor, Kayserispor ile karşılaştı. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica 2-2 biten maçı yorumladı.

Marius Sumudica: "Oyuncularım sinirlenir, haklılar"

Süper Lig'in 18. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele son dakikaya kadar çekişmeye sahne oldu. Deplasmanda 2-0'dan 2-2 beraberliği yakalayan Kayserispor, 1 puanı 90+'da buldu.

Yeni Malatyaspor'un gollerini 25. dakikada Chouiar, 36. dakikada ise Adem Büyük attı. Kayserispor'un golleri ise 56. dakikada Gavranovic ve 90+1'de Mustafa Pektemek'den geldi.

Mücadelede çalan son düdüğün ardından Yeni Malatyaspor cephesi hakeme tepkiliydi.

Karşılaşma sonrası Yeni Malatyaspor teknik direktörü Marius Şumudica, değerlendirmelerde bulundu.

"Oyuncularım sinirlenir, haklılar"

Kendi evinde 2-0'ı koruyamayan teknik adam, "9 maçtır buradayım, hakemlerin bir kere VAR'a gittiğini görmedim. Pozisyonu 10 kere daha izledim. %100 penaltı ama VAR'a bile gidilmedi. Evimizde oynuyoruz. Herkes ne olduğunu görüyor. Doğru kararlar verilmiyor. Oyuncularım sinirlenir, haklılar. Penaltıyı verse maç 3-1 olacak. Vermiyorlar. Kötü bir karar yüzünden 2 puan kaybettik. VAR'a dahi gitmiyor." ifadelerini kullandı.

"Yazıklar olsun"

Yeni Malatyaspor'un 28 yaşındaki stoperi Sadık Çiftpınar, hakeme ağır eleştirilerde bulundu. Sadık, "Yazıklar olsundan başka hiçbir şey demiyorum. Bunlar, buralara gelip üst düzey hakemlik yapıyorlar. Yazıklar olsun. Hakkımı helal etmiyorum. Takım arkadaşlarımın akıttığı her ter damlası haram zıkkım olsun." yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler