Marius Sumudica'ya Antep'te büyük sürpriz! İsmi yazılı künefe...

Orhan Gülek
18.01.2022 - 14:35 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 14:41

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Gaziantep'te kendisine özel olarak ikram edilen ve üzerinde isminin yazılı olduğu künefenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Marius Sumudica'ya Antep'te büyük sürpriz! İsmi yazılı künefe...

AJANSSPOR - HABER


5 maçlık yenilmezlik serisi Beşiktaş karşısında son bulan Gaziantep FK, Süper Lig'in 22. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Karşılaşma öncesi Gaziantep FK'ın eski teknik direktörü Marius Sumudica'ya  Gaziantep taraftarı tarafından isminin yazılı olduğu künefe hediye edildi.

"Saygı duyduklarını gösteriyor"

Romen teknik adam Sumudica sosyal medya hesabından ismi yazılı künefeyi paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

 "Vay! Ne lezzetli bir sürpriz! Bu akşam Gaziantep taraftarları beni böyle karşıladı. Muhteşem jestleri bana kulüpte yaptığım işi takdir ettiklerini ve saygı duyduklarını gösteriyor. Bu sezondan sonra Malatyaspor taraftarlarının da benim için aynı şeyleri hissedeceğini umuyorum. Birlikte kalmamız, birlikte çalışmamız, birlikte hayal kurmamız ve birlikte savaşmamız gerekiyor. Bütün bunları yaparsak güzel şeyler gelecek."

İlgini Çekebilir
Sumudica'yı sevinçten uçuracak haber! 5 oldu...
Habere Git

Marius Sumudica, Gaziantep FK'da neler yaptı?

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü ile yaklaşık 1,5 sezon geçirdikten sonra yolların ayrıldığı teknik direktör Marius Sumudica, Gaziantep macerasında başarılı bir grafik ortaya koymuştu. Gaziantep FK ile 51 lig maçına çıkan Marius Sumudica, 19 galibiyet, 20 beraberlik ve 12 mağlubiyetle takımına 77 puan kazandırdı

Senin için hazırladığımız haberler