Mark Noble'dan Tugay Kerimoğlu itirafı

28.12.2023 - 16:44 | Son Güncellenme: 28.12.2023 - 16:47

West Ham United efsanesi Mark Noble, Happy Hour Podcast isimli programda konuştu. Noble, en çok zorlandığı futbolcuları açıklarken Tugay Kerimoğlu'nu da listesine ekledi. İşte detaylar.

Mark Noble'dan Tugay Kerimoğlu itirafı

AJANSSPOR - HABER

West Ham United'ın efsane kaptanı ve şu anki sportif direktörü Mark Noble, Happy Hour Podcast isimli YouTube programında açıklamalarda bulundu. 

Kerimoğlu seçimi herkesi şaşırttı

Mark Noble, kariyerinde en çok zorlandığı 5 isimden bahsederken, Tugay Kerimoğlu'nu da listesine ekledi. Noble'ın Tugay Kerimoğlu seçimi herkesi şaşırttı.

Noble'ın en çok zorlandığı isimler

Mark Noble, katıldığı programda kariyerinde onu en çok zorlayan isimleri açıkladı. Noble, bu soruya Paul Scholes, Steven Gerrard, Frank Lampard, Cesc Fabregas ve Tugay Kerimoğlu cevabını verdi.

Kerimoğlu cevabı şaşırttı

Mark Noble'ın Tugay Kerimoğlu cevabı duyanları şaşırttı. "Tugay Kerimoğlu mu? De Bruyne demeni bekliyordum." cevabını alan Noble şu açıklamayı yaptı:

"Oyun olarak tam olgunlaşmadığım dönemdi. Tugay, ilk sahneye çıktığım dönemde bana resmen ders verdi. Isınırken onu seyrediyordum, saçlarını geriye yapıştırmıştı, ayakkabısının ipleri açıktı,  hafif tempoyla oynuyordu.  'Bu ihtiyarı duman ederim' diyordum. Bana resmen ders verdi."

"Tugay Kerimoğlu müthişti"

Tugay Kerimoğlu karşısında çok zorlandığından bahsede Noble, "Hem de fena bir ders...İstesem Cristiano Ronaldo, Eden Hazard, Aguero ya da Ryan Giggs de diyebilirdim. Onu seçmemin sebebi karşısında oynadıktan sonra kendimi berbat hissetmiştim. 

Genç, küstah ve kendini en iyi sanan bir çocuğa güzel bir ders vermişti. O müthiş bir futbolcuydu. Müthişti..." ifadelerinde bulundu.

Kerimoğlu'nun İngiltere serüveni

Uzun yıllar formasını giydiği Galatasaray'dan Rangers'a transfer olan Kerimoğlui bir sezon sonra Premier Lig ekibi Blackburn ile anlaştı. İngiliz ekibinde 7 sezon forma giyen Kerimoğlu, 170 maçta forma giydi.

Mark Noble'ın West Ham United kariyeri

Mark Noble kariyerine 2005-2006 sezonunda şu anki sahibi Acun Ilıcalı olan Hull City'de başladı. Aynı sezon efsanesi olacağı West Ham United'a transfer olan Noble, tam 17 sezon West Ham forması giydi. 

Noble West Ham formasıyla 550 maça çıktı ve 62 gol 60 asistlik performans gösterdi. 2022 senesinde futbola veda eden Noble, eski kulübünün sportif direktörlük görevini üstlenmekte.

Senin için hazırladığımız haberler