Marko Guduric Fenerbahçe'ye mi dönüyor? İşte menajerinden Türkçe mesaj

16.12.2020 - 18:46 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 19:10

THY EuroLeague'de oynadığı son 7 maçta 6 yenilgi alan Fenerbahçe Beko, eski oyuncusu Marko Guduric'i mi kadrosuna katıyor? Memphis Grizzlies ile olan sözleşmesini fesheden Guduric'in menajeri Misko Raznatovic, konu ile ilgili Instagram hesabından Türkçe bir paylaşımda bulundu.

Marko Guduric Fenerbahçe'ye mi dönüyor? İşte menajerinden Türkçe mesaj

Ahmet UYKAN - AJANSSPOR

Fenerbahçe Beko'nun NBA'den beklediği haber geldi.

Memphis Grizzlies, sarı lacivertli takımın eski oyuncusu Marko Guduric'in sözleşmesini feshetti. Sırp basketbolcunun menajeri Misko Raznatovic ise sosyal medya hesabından Türkçe bir açıklama yapması,"Guduric, Fenerbahçe'ye döndü" şeklinde yorumlandı.

Beklenen müjdeyi menajeri verdi

Dün İsa Kethüda imzasıyla verdiğimiz haberde, Guduric'in Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu duyurmuştuk. Söz konusu transferin gerçekleşmesi için NBA ekibi Memphis'in Sırp yıldızla olan mukaveleyi sonlandırması gerekiyordu. Sarı lacivertlilerin beklediği haberi ise Guduric'in menajeri verdi.

Açıklamayı Türkçe yapması dikkat çekti

Sırp menajer Misko Raznatovic, Instagram hesabından Türkçe bir açıklama yaparak,"Guduric, resmi olarak serbest kaldı. Oyuncunun Memphis ile olan sözleşmesi feshedildi ve yeni kulübü ile ilgili karar çok kısa sürede verilecek" ifadelerini kullandı. Raznatovic'in bu açıklamayı Türkçe yapması, "Guduric, Fenerbahçe ile anlaştı." şeklinde yorumlandı.

Guduric için Westermann gidecek

Fenerbahçe'nin 48 saat içinde Guduric'i resmen açıklaması bekleniyor. Ancak Sarı lacivertlilerin bu süre zarfında yabancı kontenjanını da boşaltması gerekecek. Gidecek yabancının ise Fransız oyun kurucu Léo Westermann olması bekleniyor.

NBA'de kendini gösterememişti

Guduric, geçtiğimiz sezon NBA'de 44 karşılaşmada görev almış ve 3.9 sayı – 1.7 ribaund ve 1.0 asist ortalamalarına imza atmıştı. Sırp oyuncu, daha önce ‪2017-18‬ ve ‪2018-19‬ sezonlarında Fenerbahçe'de forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler