Marko Mert Matic ve İrem Yaman evlendi

02.09.2024 - 08:45 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 08:54

Efeler Ligi'nde Halkbank forması giyen milli voleybolcu Marko Mert Matic ve milli tekvandocu İrem Yaman dünyaevine girrdi.

Marko Mert Matic ve İrem Yaman evlendi

AJANSSPOR - HABER

Milli tekvandocu İrem Yaman ve voleybolcu Marko Mert Matic evlendi. Gölbaşı İncek’teki düğün töreninde dünyaevine giren milli sporcuların nikahını Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş kıydı.

Şahitlerden biri Mirza Lagumdzija oldu

Marko Mert Matic ve İrem Yaman'ın nikah şahitleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve milli voleybolcu Mirza Lagumdzija oldu.

Yaman tekvandoyu bıraktı

'Altın Avcısı' lakabıyla da bilinen İrem Yaman, 2021'de tekvando kariyerini noktaladığını açıklamıştı. Yaman o dönem yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma. 16 yıl önce küçük bir kız çocuğunun hayaliyle başladı her şey. İl müsabakamda şampiyonluğu yaşadım ve inandım da dünya şampiyonu olacağıma. Sonra zor geçen 10 yıl. Sürekli yenildim, ağladım, üzüldüm, çok kilo verdim, ailemi görmedim, yaşıtlarımın yaptığı her şeyin yerine tekvandoyu koydum. Asla pes etmedim. Çünkü biliyordum bu kadar fedakarlığın sonunda kazanan ben olacaktım ve kazandım. Herkese her şeye rağmen azmettim ve kazandım. Her güzel şeyin bir sonu olduğunu bilerek tadını çıkardım kariyerimdeki her anın. Her şeyin bir sonu olduğu gibi şimdi de veda etme vakti beni ben yapan sporuma. Teşekkür edeceğim birçok insan var ama en çok teşekkür aileme, canım antrenörüm biricik babama. Bu zorlu yolda yanımda olan ve beni sonsuz destekleyen sizlere."

Yaman tekvando kariyeri boyunca Dünya Şampiyonası, Dünya Grand Prix ve Avrupa Şampiyonası’nda ikişer, Grand Slam, Akdeniz Oyunları ve Dünya Üniversite Oyunları’nda ise birer kez altın madalya kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'tan veda açıklaması: "Bu takımın bir parçası olduğum için..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler