Gaziantep FK'dan Trabzonspor'a Transfer Olan Lazar Markovic'ten Açıklama

Akın Ungan
29.03.2023 - 16:10 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 16:34

Son dakika | Depremin ardından ligden çekilen Gaziantep'ten Trabzonspor'a transfer olan Lazar Markovic açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Gaziantep FK'dan Trabzonspor'a Transfer Olan Lazar Markovic'ten Açıklama

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli feci depremlerin ardından Atakaş Hatayspor ile beraber Spor Toto Süper Lig'den çekilme kararı alan Gaziantep FK, Lazar Markovic'i Trabzonspor'a kiraladı. Bordo-Mavililer'de 1 maça çıkan Markovic, açıklamalarda bulundu.

"Depremden önce Antalya'daydık"

Deprem gününü anlatan Lazar Markovic, "Depremden önceki gece biz Antalya'daydık. Antalyaspor ile bir maçımız vardı ve maç sonrasında iki gün iznimiz vardı. Ben ve benim gibi birçok oyuncu Antalya'da kalıp izin gününü ailelerimizle birlikte geçirmeyi planlamıştık" dedi.

"Biz belki şanslıydık ama birçok insan depremden etkilendi"

Markovic, "Belki depremden direkt etkilenmedik o anda orada değildik, belki şanslıydık bu konuda ama birçok insan depremden etkilendi. Depremden etkilenen tüm şehirlerin yanında olduğumu da bilmenizi istiyorum ayrıca" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Andrea Pirlo, Beşiktaş iddialarına yanıt verdi
Habere Git

"Buraya çabuk adapte olmamın sebebi takım arkadaşlarım"

Trabzonspor'a alışma sürecinden bahseden Markovic, "Buraya çabuk adapte olma sebeplerimden bir tanesi de takım arkadaşlarım... Takım arkadaşlarım geldiğim ilk günden itibaren beni içlerine kabul ettiler, yanlarına aldılar. Ve onlara da teşekkür ediyorum buradan" şeklinde konuştu.

"Beni burada isteyen Abdullah Avcı ve ekibiydi"

Lazar Markovic, "Bizimle olmayan Abdullah Avcı ve ekibine teşekkür etmek istiyorum çünkü beni burada isteyen kişilerdi. Dolayısıyla bu şansı bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Ben sadece futbolcuyum. Sahada elimden geleni yapmak istiyorum" dedi.

"Kulüp bulabilmek için az bir zamanımız vardı"

Markovic, "Zor bir dönemdi. Kulüp bulabilmek için az bir zamanınız vardı dolayısıyla hiçbir oyuncu için kolay değildi. Sadece kulüp bulmak değil aslında, doğru kulübü bulabilmek için de yeterli zamanınız yok çünkü doğru kulübe gitmelisiniz" açıklamasında bulundu.

İlgini Çekebilir
Suudi Arabistan'dan Herve Renard kararı!
Habere Git

"Trabzonspor'dan teklif gelince hocamızla görüşme fırsatımız oldu"

Bordo-Mavili kulübe transferini anlatan Markovic, "Benim için işler daha hızlı gelişti çünkü Trabzonspor'dan teklif gelince hocamızla görüşme fırsatımız oldu. Onlarla görüştükten sonra zaten Trabzonspor'un büyük bir takım olduğunu, taraftarın ne kadar büyük olduğunu bildiğim için benim için çabuk gelişen ve biten bir anlaşma oldu" dedi.

"İki kanatta da oynayabiliyoru"

29 yaşındaki futbolcu, oyun tarzıyla ilgili şunları söyledi: "İki kanatta da oynayabiliyorum, böyle bir yetenğim olduğunu düşünüyorum. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum oynadığım sürece. Profesyonel bir oyuncu olarak hocamız bana nerede görev verirse ben de o bölgede elimden geleni sahaya çıkıp yapmaya çalışırım. Benim işim iyi antrenman yapabilmek ve bu kulübe iyi bir hizmet sunabilmek"

"Geçmişe bakarak şu anki bene şunu söyleyebilirim..."

Markovic, "Geçmişe bakarak şu anki bene şunu söyleyebilirim: Bazı şeyleri yapmamasını, bazı şeyleri, bazı şeyleri farklı yapmasını söyleyebilirdim ama genç olduğunuzda işler sizin için tabii ki farklı dönüyor ve farklı şeyler yaşanıyor. Ama şu an mutluyum ve futbol oynuyorum, bu da beni mutlu ediyor. Dolayısıyla geçmişe baktığınızda tabii ki pişmanlıklarınız olabilir ama gençliğin de verdiği bir etki var" dedi.

"Türkiye'de gösterdiğim bireysel performanstan mutluyum"

Markovic son olarak şunları kaydetti: "Türkiye'de gösterdiğim bireysel performanstan dolayı mutlu olduğumu söyleyebilirim. Burada oynadığım her dönemde takım oyuncusu olduğumu, takım için elimden gelen her şeyi yapmaya çalıştığımı, dolayısıyla gelecek planlarım arasında takıma ait olabilmek çünkü Gaziantep FK'nın oyuncusuyum ve Gaziantep FK ile sözleşmem var. O sözleşmeye de saygı duymam gerekiyor. Sezon sonunda onların benimle ilgili düşünceleri dinlemem gerekir, yazın da ne olacağını hep beraber göreceğiz. Ama şu anda Gaziantep FK oyuncusuyum ve onlarla sözleşmem var"

Senin için hazırladığımız haberler