Markovic: 'Oyuncularım hep pozitif kaldı'

13.05.2018 - 18:28 | Son Güncellenme: 13.05.2018 - 18:28

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında konuk ettiği Gaziantep Basketbol'a 83-77 yenilen Darüşşafaka'nın başantrenörü David Blatt, rakiplerinin karşılaşmayı kazanmayı hak ettiğini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Blatt, basit hatalar yaptıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Gaziantep Basketbol'u tebrik ediyorum. Karşılaşmayı kazanmayı hak ettiler. Biz oynamaya geldik ama onlar daha iyi oynadı. Birkaç günlük dinleneceğiz. Sonra Anadolu Efes eşleşmesine hazırlanacağız. Bundan önceki Anadolu Efes son 15 haftanın en formda takımı. Zor olacağı kesin." ifadelerini kullandı.

Markovic: "Bugün özellikle oyuncularım çok zor şutlar soktular"

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic ise ligde kaldıkları için mutlu olduğunu aktardı.

Sezon başında birçok sorunla mücadele ettiklerini anlatan Markovic, şu değerlendirmede bulundu:

"Özellikle sezon başından beri bu takımın içinde bulunmayan insanların anlamasını beklemiyorum. Kasım ayından beri son sıralardaydık, kriz durumundaydık. Özellikle sezon arasından sonra oyuncular daha fazla istedi. Bugün özellikle oyuncularım çok zor şutları soktular. Üstü üste önemli anlarda basketler bulduk. Buradan oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Takımda oyuncular dışında çalışan insanlar da üst üste 10 maç kaybettiğimizde bile pozitif kalmayı başardılar. Bu da bizi ligde tuttu. Ligde kaldığımız için mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler