Markovic "rehavet" dedi!

16.11.2016 - 21:37 | Son Güncellenme: 16.11.2016 - 21:37

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Le Mans'a 79-66 mağlup olan Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Nenad Markovic, "Taraftarlarımızla daha güzel enerji alarak oynamamız gerekiyordu." dedi.

Markovic, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Le Mans'ı tebrik ederek, rakiplerinin çok iyi bir maç çıkardığını söyledi.

Rakiplerine öz güvenlerini kendilerinin sağladığını belirten Markovic, şöyle konuştu:
"Oyuna ofansif ve defansif anlamda konsantre olarak başlayamadık. Atak yapmaya değil sadece sayı üretmeye odaklandık. Maçı çevirebilecek anlara geldiğimizde hep aynı hatayı yaptık. Çok kolay sayı yedik ve sayı bulmakta zorlandık. Bence üst üste aldığımız 4 galibiyetin rehavetiyle böyle oldu. Defansif anlamda istediğimizi ortaya koyamadık, özellikle faullerde. Taraftarlarımızla daha güzel enerji alarak oynamamız gerekiyordu."

Le Mans cephesi

Le Mans'ın Türk çalıştırıcısı Erman Kunter ise Pınar Karşıyaka'ya karşı iç sahada kazanmanın kolay olmadığını dile getirdi.

Takım olarak iyi bir iş çıkardıklarını kaydeden Kunter, şunları söyledi: "Karşıyaka'nın kadro derinliği bize göre daha etkin, ancak biz yedek oyuncularımızı biraz daha etkili kullandık. Sadece bir maç kazandık, organizasyonu yarılamadık bile. Karşıyaka deplasmanında kazandığımız için mutluyuz. Tıpkı Karşıyaka gibi önümüzde kendi ligimizde oynayacağımız maç var. Bir Türk olarak Türkiye'de ve İzmir'de olmaktan da çok mutluyum."

Senin için hazırladığımız haberler